Uw lokale wespenbestrijder voor Apeldoorn

Wespen: ze jagen menigeen de stuipen op het lijf en sommige mensen hebben dan ook een angst ontwikkeld voor de diertjes. Het is begrijpelijk dat wespen gemeden worden, want de zwart-gele gevleugelde beestjes kunnen lelijk steken. Een wespensteek kan in ernstige gevallen zelfs leiden tot een allergische reactie! Wilt u een wespennest verwijderen om een dergelijke situatie te voorkomen? Neem dan contact op met ons!

Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor wespenbestrijding in Apeldoorn staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

Wespenbestrijding in Apeldoorn doen wij samen met VEPO Diensten. VEPO Diensten is een bestrijdingsdienst die bekend staat om zijn vakkundig, verantwoord en doeltreffend handelen. Onze bestrijders zijn bovendien allen in het bezit van de juiste diploma’s en een wespennest verwijderen in Apeldoorn doen ze via de opgestelde richtlijnen. Uiteraard kunt u ervan op aan dat onze bestrijders milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wespen: ze zijn overal!

De zwart-gele beestjes zijn dol op zoete etenswaren en zoete drankjes. En waar verorberen wij zoetigheden in de zomer? Juist, in de tuin! Niet zo gek dus dat wespen in grote getale naar onze tuinen trekken. Helaas zijn niet alleen tuinen favoriet bij wespen. Nee, ook terrassen, pretparken en dierentuinen zijn geliefd vanwege de aanwezige zoetigheden. En of dat nog niet genoeg is: wespen vertoeven ook graag binnenshuis wanneer de temperatuur buiten drastisch daalt.

Wespen zijn dus overal! Heeft u wespen ontdekt in uw tuin of op het terras en wilt u dat ze uw terrein verlaten? Probeer dan niet zelf de wespen te bestrijden. Wespen zijn gesteld op hun nest en ze kunnen dan ook erg agressief worden, wanneer u het wespennest probeert te verwijderen.

Een wespennest verwijderen kunt u het beste laten doen door onze wespenbestrijders uit Apeldoorn. Nadat u contact heeft opgenomen staan zij vaak binnen 24 uur bij u op de stoep staan om het wespennest te verwijderen.

Last van wespen, hommels of bijen?

Zoals gezegd: wespen kunnen voor flink wat overlast zorgen. Ze kunnen ervoor zorgen dat u niet meer in de tuin kunt zitten, maar ze kunnen ook de bezoekers van een pretpark wegjagen.

Maar hoe weet u nou zeker dat u last heeft van wespen, en niet van hommels of bijen? Wespen zijn op de volgende manieren te onderscheiden van hommels en bijen:

  • Wespen kunnen meerdere keren steken. Bijen kunnen dit niet, want zij gaan dood na een steek.
  • Wespen zijn ‘slanker’, dan zowel bijen als hommels.
  • Een wesp heeft relatief weinig haar op zijn lijf ten opzichte van bijen en hommels.

Ondanks deze verschillen blijft het lastig om een wesp te onderscheiden van zijn zwart-gele maatjes, de hommel en de bij. Gelukkig kunnen onze bestrijders vaststellen of u kampt met een wespenplaag.

Heeft u last van een wespenplaag of denkt u dat u lastiggevallen wordt door wespen? Neem dan contact met ons door te bellen naar 085 - 029 2200 en dan schieten wij u te hulp!

Kosten wespennest verwijderen in Apeldoorn

Geen enkele situatie is hetzelfde en daarom komt onze wespenbestrijders graag eerst bij u langs voor een inspectie. Een dergelijke inspectie is gewenst om tot een goede aanpak en inschatting van de kosten voor wespenbestrijding in Apeldoorn te komen. Zo betaalt u nooit teveel en komt u bovendien naderhand niet voor verrassingen te staan.

Het wespenprobleem wordt, na de inspectie, vakkundig opgelost door onze bestrijders. Onze ongediertebestrijders voorzien u daarbij graag van advies over hoe u wespen in de toekomst kunt voorkomen. U kunt ervan op aan dat u goed ‘bewapend’ bent tegen wespen, wanneer onze bestrijdingsdienst het pand verlaat.

Wespenbestrijding in Apeldoorn met 100% seizoensgarantie

Onze bestrijders laten u altijd goed 'bewapend' tegen wespen achter, maar wat nou als er toch weer een nieuw wespennest ontstaat? VEPO Diensten hanteert 100% seizoensgarantie wanneer ze een wespennest verwijderen in Apeldoorn. Dit betekent dat, wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, onze wespenbestrijder nog één keer langskomt zonder extra kosten in rekening te brengen. Wanneer de winter intreedt sterven wespennesten vanzelf uit en dus vervalt de garantie.

Dankzij de 100% seizoensgarantie bent u verzekerd van een aanhoudende oplossing voor uw wespenprobleem.

Alleen in onderstaande gevallen kunt u geen beroep doen op de 100% seizoensgarantie:

  • Er is een nieuw wespennest ontstaan op een andere plek.
  • U heeft de gegeven adviezen van onze wespenbestrijder niet (nauwkeurig) opgevolgd.
  • Het nieuwe wespennest is ontstaan in een ander seizoen.

Wespenpreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ze zien er dan misschien schattig uit, maar toch zijn veel mensen een wespenfamilie liever kwijt dan rijk. Uiteraard is het voorkomen van een wespenplaag eenvoudiger dan een wespennest verwijderen! Wilt u in de toekomst een wespenplaag in Apeldoorn voorkomen? Neem dan contact met ons op. U kunt namelijk een beroep op ons doen als het gaat om een wespenbestrijding in Apeldoorn, maar wij komen ook graag bij u langs voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier.

In ons full service pakket vindt u onder andere periodieke controles terug. Onze bestrijders komen namelijk op regelmatige basis langs voor een inspectie. Door de aanwezigheid van wespen in een vroegtijdig stadia te ontdekken, minimaliseert het risico op een wespenplaag aanzienlijk.

Naast de periodieke controles bevat het pakket: een logboeksysteem, onderhoud op materialen die door ons geleverd zijn en bestrijding van ongedierte.

Wilt u meer weten over een de wespennest preventie en het bijbehorende kostenplaatje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 - 029 2200. Wij voorzien u dan graag van meer informatie!

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!