Wespennest verwijderen Apeldoorn

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Apeldoorn? Hallo, ik ben Johan van VEPO Diensten en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Apeldoorn

Bij je woning of bedrijfspand in Apeldoorn hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Apeldoorn. Johan van VEPO Diensten schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Apeldoorn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Apeldoorn: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Apeldoorn

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Apeldoorn gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Apeldoorn is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Apeldoorn? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Johan van VEPO Diensten. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Johan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Andre uit Loon op zand

Stel en vakkundig geholpen.

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review

Chantal uit Soesterberg

Hele vriendelijke man, legde goed uit hoe het proces er na werkte

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Apeldoorn?

Wespen bestrijden in Apeldoorn doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Apeldoorn deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Bij ons zit een wespennest achter de boeiboord van mijn erker. Ik heb op het moment nog geen last van de wespen maar ik denk dat het slim is om het nest toch weg te halen. Het zou fijn als het nest verwijderd kan worden door jullie. Ik hoor graag van jullie.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Wij hebben op het moment twee wespennesten in de tuin. Er zit een nest op de schuur en er zit er ook een op onze boom. We willen deze nesten zo snel mogelijk weghebben en het liefst ook zonder dat er iets stuk gaat. We hopen dus dat dit op een professionele manier kan worden verwijderd.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Ik wil graag dat het wespennest aan mijn huis wordt weggehaald. Het nest zit aan de linker kant van het huis onder de dakpannen. Er vliegen voortdurend wespen bij mij in de tuin en dit vind ik erg vervelend. Ik hoop dat jullie dit snel kunnen verwijderen.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Wij hebben een nest aangetroffen in een struik op de begane grond in onze achtertuin. We vermoeden dat dit een wespennest is. Om toekomstige problemen te voorkomen willen dat het zo snel mogelijk wordt weggehaald. Kunnen jullie dit bestrijden?

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Bij ons zit een wespennest in de oude oliekachel van onze recreatiewoning. Er vliegen er nu een aantal binnen rond en ik ben zelf ook al een keer gestoken. Ik wil hier graag vanaf zonder dat de oliekachel schade op loopt. Ik hoop op een spoedige reactie.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder