Muizen bestrijden Apeldoorn

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Apeldoorn? Aangenaam, ik ben Johan van VEPO Diensten en ik werk vrijwel iedere dag in Apeldoorn als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Apeldoorn: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Apeldoorn

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Johan van VEPO Diensten. Johan helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Johan in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Apeldoorn: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Apeldoorn was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Johan van VEPO Diensten staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Johan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Tillie uit Zaandijk

Ä 80 voor 5 minuten werk is best veel geld, maar gert-jan was vriendelijk, gaf goed uitleg, en de zelfde avond zagen we al geen wespen meer. Dus we zi...

Lees de hele review

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Apeldoorn?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Apeldoorn al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Apeldoorn duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Apeldoorn!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Sinds een maand merken we dat er in de keuken muizen zijn. We hebben uitwerpselen gevonden en aangevreten voedselverpakkingen. Wij zouden deze graag weg willen hebben!

7 maanden geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Wij hebben een vakantiewoning in Apeldoorn. Al geruime tijd hebben wij hier last van muizen. Afgelopen tijd is het echter uit de hand aan het lopen. Vanavond trof ik namelijk een muis in de koelkast aan. Ik heb hier al eerder keutels gevonden, maar het daadwerkelijk zien van de muis vond ik zeer ernstig. We denken dat de muizen in de kastjes onder de wasbak lopen, hier liggen namelijk keutels en allerlei knaagresten. Ondanks het zetten van vele vallen (5 muizen in twee maanden gevangen) is het probleem helaas nog niet verholpen. Wij hopen dat u ons van dit probleem kan verlossen.

7 maanden geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Wij hebben af en toe een muis in ons huis in de winter. Deze vangen wij dan en zetten we heel ver weg weer uit. Maar de muizen hebben een soort gangenstelsel onder onze oprit gemaakt, waar andere muizen op af komen. Hier wil ik graag wat aan doen. We hebben jonge kinderen, dus ik wil liever niet met gif werken.

8 maanden geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Ik heb een muis in huis. Hij laat zich bijna nooit zien en verstopt zich. Ik krijg hem niet te pakken. Ik heb geprobeerd de voordeur open te zetten en de kamers door te gaan waar die vermoedelijk zit. Ik heb overal tegenaan gerammeld, in de hoop dat hij naar buiten zou vluchten. Tot nu toe geen succes. Ik wil graag hulp om van de muis af te zijn.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Ik heb al enige tijd muizen in mijn slaapkamer. Ze gaan in en uit de kamer. Een keer heb ik er eentje gevangen in een val, maar er zitten meer. Er wordt fanatiek van het gif gegeten, ook dit lijkt niet voldoende te werken. Ik wil graag hulp om de ongedierte te laten bestrijden.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder