Mieren bestrijden Apeldoorn

Jouw lokale mieren bestrijder

Mieren bestrijden in Apeldoorn? Aangenaam, ik ben Johan van VEPO Diensten. Ik zorg ervoor dat jij snel van de mieren af bent. Mieren bestrijden kan op verschillende manieren en ik vertrek niet voor jouw mierenplaag helemaal verdwenen is! Bel me voor een afspraak of stuur me een bericht, dan kom ik zo snel mogelijk langs.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mierenbestrijding voor Apeldoorn

Word jij helemaal gek van de mieren in en rond je huis of bedrijfspand? Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Maak snel kennis met Johan van VEPO Diensten, want hij is dé aangewezen voor het mieren bestrijden in Apeldoorn. Deze professional kan binnen 24 uur voor je deur staan als je nu contact opneemt. Hij zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd van de mieren af bent!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mieren bestrijden Apeldoorn: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele mieren bestrijding voor jouw gemoedsrust

In het voorjaar en in de zomer bouwen de mieren een nest en gaan dan op zoek naar voedsel. Ze zitten dan in je tuin, in je huis of in je bedrijfspand. Ze lopen over het aanrecht en over borden met vers bereid eten. Ze lopen ook letterlijk over je heen. Tot overmaat van ramp

zijn de mieren ook nog eens goede gravers: opritten, terrassen of stoepen verzakken en zorgen voor gevaarlijke situaties.

Last van mieren in huis? Zorg er dan in elk geval voor dat je geen kruimels laat vallen of etensresten laat slingeren, anders lok je alleen maar meer mieren. Volg ook de route die de mieren lopen en maak de oppervlakken waar ze lopen goed schoon. Zo kun je enigszins voorkomen dat de mieren hun eigen geursporen kunnen volgen.

Last van mieren in je bedrijf? Pas dan op voor reputatieschade. Mieren geven een onverzorgde indruk en ze kunnen jouw voedselwaren met bacteriën besmetten. Klanten kunnen ziek worden en claims indienen. Veel klanten zullen je bedrijf niet eens meer willen betreden zodra ze de mieren zien. De les? Onderschat nooit een mierenplaag! Als je definitief van een mierenplaag verlost wilt worden, dan moet het mierennest worden uitgeschakeld. Dit kun je het beste aan een ongediertebestrijder overlaten. Johan van VEPO Diensten komt dan graag bij je langs! Hij onderzoekt hoe de mieren kunnen worden aangepakt en vertelt je meteen welke kosten verbonden zijn aan het mierennest bestrijden in Apeldoorn. Hierna kan de bestrijding van start gaan!

9

Johan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Iris uit Amstelveen

Snelle service en ze denken echt met je mee!

Helma uit Erp

Aangenaam persoon die snel en effectief de wespen bestreden heeft

J.g.m. uit Maarn

Goede bereikbaarheid en communicatie. Wespennest in de grond in 1x met succes verwijderd.

Professional illustratie

Wat kost mierenbestrijding in Apeldoorn?

Mieren bestrijden in Apeldoorn en omgeving: voor iedereen!

Voordat de ongediertebestrijder de kosten voor een mierennest bestrijden in Apeldoorn kan bepalen, moet hij de mieren plaag eerst zelf wat nader onderzoeken. De volgende vragen zijn dan heel bepalend:

 

  1. Hoe ernstig is de mieren plaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden toegepast?
  3. Welke middelen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Hoeveel tijd zullen alle werkzaamheden in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?


Of het nu gaat om mieren in huis of om mieren in een zorginstelling, horecabedrijf of fabriek: onze mierenbestrijder in Apeldoorn kan op elke locatie mieren plagen oplossen. Ben je geïnteresseerd in mierenbestrijding in Apeldoorn? Neem dan snel contact op met Johan van VEPO Diensten voor een exacte prijsopgave. Hij helpt je in no-time van de mieren af!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mieren

Wij hebben overal mieren in de tuin, ik wil hier graag vanaf.

3 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Wij hebben een mierenprobleem. Bij ons in de erker komen de mieren binnen in huis. Verschillende dingen geprobeerd maar als je de ene plek bestrijd komen ze een halve meter verder weer naar binnen. inmiddels is een groot gedeelte van de kit weggevreten. Kunt u ons helpen?

3 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Binnenhuis een mierennest met honderden mieren, kunt u deze zsm. verwijderen?

4 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Andere jaren hadden we van april tm juni last van mieren, maar dit jaar wordt het steeds erger, ik wil graag het nest laten verwijderen.

6 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder