Houtworm bestrijden Apeldoorn

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Apeldoorn? Ik ben Johan van VEPO Diensten en ik werk als houtwormbestrijder in Apeldoorn en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Apeldoorn

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Apeldoorn nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Apeldoorn. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Johan van VEPO Diensten. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Apeldoorn: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Apeldoorn vind je bij ons: Johan van VEPO Diensten weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9

Johan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review

Rein uit Alphen a/d rijn

Binnen een dag stond point pest control al voor de deur. Bleken twee grote wespennesten te zijn. Snelle en effici?nte afhandeling. Goede vakman! In ee...

Lees de hele review

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Apeldoorn?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Apeldoorn begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Johan en hij beantwoordt al je vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

Er zitten houtwormen in een houten kast. Er zitten verschillende gaatjes in en er zijn ook sporen van zaagsel. Ik wil deze kast graag houden dus ik hoop dat jullie de houtworm deskundig kunnen verwijderen. Ik hoop op een spoedige reactie.

7 maanden geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Ik heb een kast met houtworm. In de kast zitten namelijk gaatjes en vers zaagsel. Ik heb de kast zelf al eens behandeld maar dat heeft blijkbaar niet gewerkt. Behandelen jullie kasten en hoe duur zou dat zijn? Het gaat om een blauw gelakte kast die van binnen onbehandeld is.

11 maanden geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Wij hebben last van houtwormen in de balken van onze fietsenschuur. We willen niet dat onze schuur kapot gaat dus we zouden de houtwormen graag willen laten verwijderen. 

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Wij hebben recent een eettafel aangeschaft van botenhout. In het hout zitten houtwormen. Geconstateerd door aanwezigheid van kleinkorrelige houtafval op een eetstoel afkomstig van de onderkant tafel. Wat te doen? Hebben we professionele bestrijding nodig?

2 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Er zitten sinds kort gaatjes in de balken van de garage. We denken dat dit houtworm is maar we durven het niet met zekerheid te zeggen. We zouden daarom graag advies willen en een eventuele offerte voor de aanpak.

3 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder