Bedwantsen bestrijden Apeldoorn

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Apeldoorn? Aangenaam! Ik ben Johan van VEPO Diensten en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Apeldoorn

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Johan van VEPO Diensten is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Apeldoorn uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Johan houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Apeldoorn: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Johan van VEPO Diensten. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Apeldoorn. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9.2

Johan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Hanneke

Meteen de maandag ochtend na min melding RenÈ van De-m aan de telefoon. Hij heeft n.a.v. mijn foto de beestjes geÔdentificeerde en mij met raad en daa...

Lees de hele review

John

Vakman, zeer behulpzaam en eerlijk en uitstekend advies gegeven. Aan te raden voor iedereen met soortgelijke problemen!

Monica

We hadden zelf alles al geprobeerd om van de mieren af te komen. We werden er licht overspannen van. Op de afgesproken tijd was mijnheer aanwezig. Voo...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Apeldoorn?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Apeldoorn inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Apeldoorn komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Apeldoorn. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Johan van VEPO Diensten.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik heb thuis last van bedwantsen en graag zou ik willen weten wat een eventuele bestrijding kost. Alvast bedankt!

4 maanden geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Aangezien ik veel last heb van bedwantsen, zou ik graag een offerte willen ontvangen van een bestrijding. Ik wil namelijk graag van deze beestjes af.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Ik denk dat ik last heb van bedwantsen thuis. Dit probleem speelt al een tijdje. Zouden jullie een keer kunnen komen kijken? Bij voorbaat dank.

1 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Ik heb sinds enige dagen last van bultjes en jeuk. Ik vraag me af of dit bedwantsen kunnen zijn. Echter mijn partner heeft nergens last van, evenals de kinderen die regelmatig bij on in bed liggen. Kunnen jullie advies geven?

2 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Mijn man en ik hebben de laatste tijd vaak last van jeuk 's nachts. Wij vermoeden dat dit door bedwantsen komt. Kunnen jullie deze bestrijden en hoeveel gaat dat ongeveer kosten?

2 jaar geleden

Gelderland • Apeldoorn •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder