Zwam bestrijden Amsterdam

Jouw lokale zwambestrijder

Zwam bestrijden in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aangenaam, mijn naam is Elroy van Ongediertemeldpunt. Ik weet als geen ander hoe professionele zwambestrijding in Amsterdam moet worden uitgevoerd. Bel of mail me direct voor een afspraak en ik kom naar jouw woning of bedrijf om het zwammenprobleem op te lossen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw zwambestrijding in Amsterdam

Het kan flink schrikken zijn als je ineens zwam in je huis of bedrijfspand aantreft. Je angst is ook wel terecht, want zowel de huiszwam als de kelderzwam kan het hout in je pand zodanig aantasten dat het verkruimelt. Houten balken en vloeren verzwakken en er ontstaat instortingsgevaar! Beestjes Kwijt brengt je dan graag in contact met Elroy van Ongediertemeldpunt... voor het te laat is. Stop het gezwam en onderneem nu actie!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Zwam bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Voor elke zwambestrijding een ervaren expert

Zwammen worden meestal ontdekt als men een pand gaat verkopen of gaat verbouwen. Vaak ontstaat de zwammenplaag in een kelder of in kruipruimte, waarna het zich, bij de juiste omstandigheden, ook naar andere ruimtes kan verspreiden. De zwammen voeden zich met vocht en cellulose uit hout en dat kan tot bangmakende situaties leiden.

Hoe herken je zwam eigenlijk? Bij huiszwam en kelderzwam zie je vaak geelbruine plakken van 3 mm dik tegen de wanden of op de vloeren. Bij poriënzwam zie je witte vruchtlichamen die lijken op wolken. Kom vooral niet te dicht bij de zwammen, anders adem je misschien wel de sporen in die op de zwammen zitten! Luchtweginfecties en allergische reacties kunnen dan volgen.

Het zelf bestrijden van zwammen raden wij ook af. Je zou de sporen van de zwammen namelijk verder door het pand kunnen verspreiden. Bovendien vereist het behandelen van zwammen veel expertise en bouwkundige kennis. Voor de veiligheid van het pand en voor alle ingezetenen van het pand is dit erg belangrijk!

Heb jij last van zwammen? Wil jij de zwam bestrijden in Amsterdam? Dan staat Elroy van Ongediertemeldpunt al voor je klaar. Hij beantwoordt graag al je vragen en hij kan iedere zwammenplaag op een veilige, vakkundige en verantwoorde manier oplossen. Bel of mail hem voor de zwammen zich nog verder verspreiden!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Lambertus uit Almere

Verdelging wespennest snel en adequaat opgelost

Paul uit Nieuw vennep

Fijn geholpen door een keurige jongen kevin genaamd

Andre uit Loon op zand

Stel en vakkundig geholpen.

Professional illustratie

Wat kost zwambestrijding in Amsterdam?

Zwam verwijderen is misschien kostbaar, maar jouw pand is dat ook!

Bij het zwam verwijderen in Amsterdam komen veel werkzaamheden kijken. Uiteraard wil je hier zo min mogelijk aan uitgeven, maar niet ten koste van je pand! Daarom biedt de ongediertebestrijder je voorafgaand aan de bestrijding een plan van aanpak en een kostenraming aan. De volgende punten hebben invloed op deze kosten:

  1. De ernst van de zwammenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en zwambestrijding
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het aantal werkuren van de specialist

Niet iedere zwammenplaag wordt door dezelfde soort zwam veroorzaakt. Het is ook niet zo dat alle zwammenplagen even ernstig zijn. Als je meer wilt weten over de kosten, moet je ongediertebestrijder even bellen voor een inspectie. Hij zal je dan precies vertellen wat er moet gebeuren en tegen welke prijs. Een zwammenvrij pand? Hoe sneller je belt, hoe sneller dit wordt geregeld!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van zwam

Er zitten zwammen onder de houten vloer in de kruipruimte. We staan voor de keuze om een nieuwe vloer te laten maken en alle draagbalken te verwijderen. Wat is het beste: nieuwe houten vloerbalken of een betonnen broodjesvloer?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben sinds een half jaar ernstig last van agressieve paddestoelen groei in onze stadspatio achter ons huis aan de Westermarkt in Amsterdam. Bij buitentemperatuursschommelingen schieten ze tussen de klinkers door omhoog. Ik heb al ijzersulfaat gestrooid maar dat heeft niet geholpen. Heeft u wellicht suggesties?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Hallo, Ik woon in een appartement op de 2e verdieping. Boven mij zitten nog twee verdiepingen. Ik heb last van vochtplekken in het plafond van de keuken, zelfs dusdanig dat er zwammen groeien. Graag hoor ik of er iemand langs zou kunnen komen? 

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik vermoed dat in het souterrain van ons pand een (kelder)zwam actief is. Kunt u dit beoordelen en wanneer nodig adviseren over bestrijding.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

In onze zaal zijn er op meerdere plekken zwammen ontstaan. Deze hebben wij zelf verwijderd omdat ze in het zicht waren voor bezoekers. Omdat er veel gefeest wordt in onze zaal blijven er na het schoonmaken soms natte plekken achter. Op 4 plekken zijn nu constateringen gedaan van zwammen. Graag zou ik advies willen over het oplossen hiervan.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder