Wespennest verwijderen Amsterdam

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Amsterdam? Hallo, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Amsterdam

Bij je woning of bedrijfspand in Amsterdam hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Amsterdam. Elroy van Ongediertemeldpunt schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Amsterdam!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Amsterdam

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Amsterdam gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Amsterdam is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Amsterdam? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Elroy van Ongediertemeldpunt. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9.2

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

mieke

Prettig. Duidelijke uitleg. Zowel over wat hij zag aan ongedierte of uitwerpselen. Als wat hij ging doen om ze te bestrijden. Als wat ik kon doen om...

Lees de hele review

Nathalie

Goede communicatie, vriendelijk en beleefde man. Ook fijn dat er begrip was voor mijn angst voor gif en uitleg. Mark gebruikt wettelijk toegestane bes...

Lees de hele review

doriet

Uitstekend advies gekregen

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Amsterdam?

Wespen bestrijden in Amsterdam doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Amsterdam deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Ik heb een wespennest in mijn balkon. Ik zie wespen komen en gaan, maar ik kan het nest niet zien. Ik zou graag het wespennest willen laten verwijderen.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Er zit een groot wespennest onder de dakgoot. Het betreft de Andreaweg in Velsen-Noord. We zouden het wespennest graag professioneel willen laten verwijderen.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Een week geleden zat er een horenaar in mijn kamer, ik dacht dat dit eenmalig was. Ik durfde hem niet te doden, dus ik heb hem maar opgezogen met de stofzuiger. Vandaag kwam ik er weer een tegen. Ik heb de wesp gevolgd, en kwam erachter dat ze vanuit een nest in mijn tuin kwamen. Kunnen jullie helpen?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik woon op een woonark in Amsterdam, en heb een wespennest in mijn regenpijp. De wespen komen via kleine gaatjes in het plafond naar binnen. Zou u een offerte voor mij kunnen maken?

10 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben een wespennest aan de buitenkant van ons pand. Ze zitten in een spleet bij/in de gevel. Kunnen jullie dit weghalen? Graag zie ik een vrijblijvende offerte hiervoor tegemoet.

11 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder