Vlooien bestrijden Amsterdam

Jouw lokale vlooienbestrijder

Vlooien bestrijden in Amsterdam? Dan ben ik, Elroy van Ongediertemeldpunt jouw aangewezen expert! Ik kom vrijwel iedere dag in Amsterdam om een succesvolle vlooienbestrijding uit te voeren. Twijfel niet om te mailen of te bellen, want vlooien bestrijden is één van mijn specialiteiten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw vlooienbestrijding voor Amsterdam

Vlooien zijn parasieten. Ze bijten in de huid van katten, honden of mensen waardoor hels jeukende bulten ontstaan. Heb je net vlooien aangetroffen in je woning of bedrijf in Amsterdam? Bij Beestjes Kwijt laten we je niet vallen! We brengen je rechtstreeks in contact met Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij zorgt ervoor dat alle vlooien vliegensvlug verdwijnen! Je hond zal weer kwispelen, je kat zal weer spinnen en je bedden zullen weer vlooienvrij zijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Vlooien bestrijden in Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Vlooienbestrijding is voor iedereen mogelijk

Spreek het woord ‘vlooien’ uit en je ziet de mensen om je heen al zenuwachtig heen en weer schuiven. Nagels krassen over willekeurige stukjes huid. Spookjeuk? Misschien zitten er wel echt vlooien in je huis of bedrijf, anders zou je er ook niet over beginnen! Helaas kunnen vlooien overal voorkomen in Amsterdam. Ze zitten in woningen, hotels of zorginstellingen en ze maken alle bewoners, tweevoeters of viervoeters, het leven zuur!

Vlooien zijn slechts een paar millimeter groot, dus het lastig om ze met het blote oog te zien. Wanneer valt een plaag dan op? Je ziet dat je hond of kat zich uitgebreid aan het krabben is. Mogelijk zie je ook kleine zwarte stipjes in de mand of op de kleedjes van je huisdier. Dit kunnen uitwerpselen van vlooien zijn! Je kunt je huisdier ook even doorkammen: als je kleine zwarte beestjes in de vacht ziet zitten, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat het om vlooien gaat!

De meest voorkomende vlo is de kattenvlo. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan deze vlooiensoort ook honden en mensen lastigvallen. Het bestrijden van deze vlooien moet op grondige wijze gebeuren. Niet alleen de vlooien, maar ook de eitjes moeten dan worden bestreden. Dit vereist nauwkeurig werk van een vakman!

Ongediertebestrijder Elroy van Ongediertemeldpunt staat al voor je klaar. Een telefoontje of een mailtje is genoeg! Hij komt dan zo spoedig mogelijk naar jouw adres in Amsterdam rijden. Dat is de service van vlooien verwijderen in Amsterdam: in een mum van tijd ben jij van de vlooien af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review

Valissa uit Paukelaan 24

Zeer snel bereikbaar. Zelfde dag geholpen en de wespen waren zowel direct weg.

Professional illustratie

Wat kost vlooienbestrijding in Amsterdam?

Vlooien bestrijden kan tegen elke prijs

Van een vlooienplaag wordt geen mens of dier blij. Het is dan erg fijn dat je door een professional geholpen kunt worden. Maar hoeveel betaal je voor een ingreep? Dit kan per situatie verschillen. Onze ongediertebestrijder maakt een duidelijke berekening als er genoeg bekend is over het volgende:

  1. Hoe ernstig is de vlooienplaag? Hoeveel ruimtes moeten dus behandeld worden?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Welk materiaal moet gebruikt worden voor inspectie en vlooien bestrijding?
  4. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?
  5. Hoeveel werkuren zullen er in totaal nodig zijn?

Om antwoord te krijgen op deze vragen voert de ongediertebestrijder eerst een inspectie uit. Hij spoort de vlooienhaarden op en krijgt zo een goed beeld van de plaag. Meer weten over de kosten van vlooien bestrijden in Amsterdam? Neem dan gauw contact op met onze expert!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vlooien

Mijn kat heeft sinds kort last van vlooien. Ik ben er bang voor dat de vlooien zich ook in huis verspreiden. Ik zou graag jullie hulp inschakelen en ben benieuwd naar de kosten.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Onze kat heeft last van vlooien. We denken dat we een vlooienplaag in huis hebben, dus willen we het huis laten reinigen. Kunnen jullie ons daarbij helpen?

10 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

We hebben vlooien in huis en zijn beiden op en rond onze enkels heel veel gebeten. We hebben in het hele huis stofgezogen en al het beddengoed gewassen maar af en toe zien we er nog steeds 1 op onze enkels zitten. Wat kunnen we doen om ze uit ons huis te krijgen?

11 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik woon in een huis van ongeveer 90 vierkante meter en heb last van een vlooienplaag. We hebben zelf al heel veel geprobeerd maar niks heeft gewerkt. Nu willen we dan toch eindelijk professionele hulp inschakelen. Kunnen jullie ons daarbij helpen?

11 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Na een reis in Colombia heb ik het idee dat ik vlooien en/of bed bugs heb meegenomen. Ik zou graag jullie hulp willen inschakelen om er meteen van af te zijn.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder