Vliegen bestrijden Amsterdam

Jouw lokale vliegenbestrijder

Vliegen bestrijden in Amsterdam? Welkom, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Als vliegen de rust in je woning of bedrijf verstoren, dan ben ik de vliegenbestrijder die jij nodig hebt! Bel of mail me, dan plannen we samen direct een afspraak in. Met mijn hulp en advies kom je zó van die vervelende vliegenplaag af.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw vliegenbestrijding voor Amsterdam

Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij koppelen woningen en bedrijven die last hebben van plagen aan zeer ervaren lokale ongediertebestrijders. Voor een gedegen vliegenbestrijding in Amsterdam heb jij de hulp nodig van Elroy van Ongediertemeldpunt. Deze professional kent alle vliegensoorten en weet precies wat er moet gebeuren om ze op een veilige en verantwoorde manier te bestrijden. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur: daar kun je zeker van zijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Vliegen bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Vliegenbestrijding door een echte, eerlijke professional

Vliegen in een huis of in een bedrijfspand zijn niet ongewoon, maar het wordt wel ongewoon als de vliegen massaal binnen zitten! We hebben het niet over twintig of vijftig vliegen, maar over honderden, zoniet duizenden vliegen, die overal tegelijk rondzoemen en al je bezittingen onder poepen. Grasvliegen of klustervliegen doen dit bijvoorbeeld. Je kunt ook last hebben van vleesvliegen, die opgroeien in rottend afval en van daaruit allerlei enge bacteriën verspreiden.

Grasvliegen en klustervliegen hebben de nare gewoonte om ieder jaar hetzelfde pand op te zoeken om te overwinteren. Vleesvliegen zoeken naar nog meer rottend afval om eitjes in te leggen, maar ze rusten ook lekker uit op je verse etenswaren. Niets doen aan de vliegenplagen van deze soorten is geen optie, omdat de vliegen zo dicht op je leven dat je je huishoudelijke of zakelijke taken niet meer naar behoren kunt uitvoeren.

Zelf grasvliegen of clustervliegen bestrijden is nog nooit iemand gelukt zonder professionele hulp. Het bestrijden van vleesvliegen is iets gemakkelijker, maar dan moet de bron van de plaag wel worden verwijderd, denk bijvoorbeeld aan een rottend karkas van een dier, dat misschien net buiten je woning of bedrijf ligt. Hoe dan ook, als je er bij een vliegenplaag zelf niet uitkomt, dan hebben wij altijd een professional voor je klaarstaan!

Elroy van Ongediertemeldpunt heeft al vele vliegenplagen in Amsterdam met succes opgelost. Je komt het snelst met hem in contact door ons nummer te bellen. Je mag ook het contactformulier invullen. Alle telefoontjes en berichten komen rechtstreeks bij Elroy terecht en je krijgt altijd antwoord. Een afspraak is zo gemaakt!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

J.c uit Budel-dorplein

Geheel tevreden over de medewerker die ons geholpen heeft. Geen last meer gehad van wespen etc.

T.p. uit Almere

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Professional illustratie

Wat kost vliegenbestrijding in Amsterdam?

Vliegen bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Ga je in de weer met plakstrips of insectensprays? Helaas kan dit je veel geld kosten zonder zichtbaar resultaat te boeken, zeker als je met honderden vliegen te maken hebt. Dat geld kun je beter meteen voor een professionele vliegen bestrijding in Amsterdam gebruiken!

Eerst volgt een inspectie. Dan bepaalt de ongediertebestrijder een eerlijke prijs voor vliegenbestrijding aan de hand van de volgende punten:

  1. De omvang van de vliegenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  4. De benodigde tijd voor alle werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

De kosten voor een vliegenbestrijding in Amsterdam kunnen per situatie verschillen. Voor sommige vliegensoorten is een intensievere bestrijding nodig dan voor andere soorten. Zit je met een vliegenplaag en wil je toch nog wat meer weten over de kosten? Neem dan gerust contact op met ongediertebestrijder Elroy. Hij beantwoordt graag al jouw vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vliegen

Sinds enige tijd hebben wij last van veel vliegen in ons kantoor. De oorzaak en herkomst zijn onbekend. Het lijkt erop dat het er steeds meer worden. We hebben met spoed hulp nodig. Ik hoor graag van u.

 

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb last van vliegen in mijn woning die in de avond op de muur en keukenkastjes zitten. Ze vliegen bijna niet, maar wil wel graag van ze af. Wat is uw advies?

 

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

In ons restaurant hebben we veel last van vliegen. Het zijn kleine vliegen, maar soms ook grote. We hebben al geprobeerd om het probleem op te lossen door in de keuken tape op te hangen aan het plafond waar ze dan aan vast blijven plakken. We vingen er wel redelijk wat maar ze blijven toch aanwezig in het restaurant.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Het stilstaande laagje water onder mijn bankirae op het dakterras en in de dakgoten, produceert in het voorjaar een enorme hoeveelheid kleine vliegjes. Als ik uw site lees denk ik dat het rouwvliegjes zijn. Ik lees dat ze niet schadelijk zijn. Wel ze zijn irritant (ook al is het tijdelijk), want als ik m'n raam open doe zit gelijk m'n hele huis onder. Het stilstaande water weghalen is geen optie. Kan ik toch op een andere manier (liefst milieuvriendelijk) de vliegjes bestrijden?

3 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben op de bovenste verdieping van ons appartementengebouw op een drietal balkons last van grasvliegjes. Graag willen wij weten hoe deze het best bestreden kunnen worden en of dit ook milieuvriendelijk kan omdat in de omgeving veel vogels leven.

3 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder