Rioolvliegjes bestrijden Amsterdam

Jouw lokale rioolvliegjes bestrijding

Rioolvliegjes bestrijden in Amsterdam? Hallo, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Als je nog nooit van rioolvliegjes gehoord hebt, dan kan een plaag flink schrikken zijn! Geen paniek, want ik ben zo bij je. Ik help je dan zo snel mogelijk van de rioolvliegjesplaag af, zodat jij binnenkort weer rustig kunt slapen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rioolvliegjes bestrijding voor Amsterdam

Rioolvliegjes worden ook wel ‘motmuggen’ genoemd. Wie met ze te maken krijgt, belt ons meestal in tranen op: zo vervelend kan dit ongedierte zijn! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een netwerk van landelijke ongediertebestrijders. Woon of werk je in Amsterdam en wordt je leven ruw verstoord door rioolvliegjes? Dan komt Elroy van Ongediertemeldpunt je graag helpen. Als je ons nummer belt of het contactformulier invult, krijg je rechtstreeks contact met deze enthousiaste professional!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Rioolvliegjes bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Rioolvliegjes bestrijding is pure noodzaak

Rioolvliegjes zijn maar een paar millimeter groot. Anders dan andere soorten vliegen hebben ze behaarde vleugeltjes. Functioneel zijn deze vleugeltjes echter niet: rioolvliegjes kunnen alleen korte schokkerige vluchtjes maken. Dat ziet er niet heel bedreigend uit, maar de waarheid is anders. Een rioolvliegjesplaag is namelijk erg hinderlijk, omdat de vliegjes altijd massaal aanwezig zijn.

Hoe komen rioolvliegjes in je huis of bedrijfspand terecht? Ze groeien op in rottend organisch afval, bijvoorbeeld in vuil dat is ontstaan door een verstopping. In vrijwel alle gevallen is een rioolprobleem dan ook de oorzaak van een rioolvliegjes plaag. De rioolvliegjes komen vanuit de kruipruimte of vanuit kapotte afvoeren in je keuken of badkamer terecht, waar ze massaal op de muren en andere oppervlakken gaan zitten. Dat ziet er niet bepaald prettig uit!

Kun je zelf rioolvliegen bestrijden? Bij een heuse rioolvliegjesplaag is dat haast onmogelijk, omdat de rioolvliegjes te talrijk zijn. Je moet dan veel geld uitgeven aan doe-het-zelfmiddelen. Beter is om de broedplaatsen aan te pakken, maar er zijn weinig mensen die bij een rioolvliegjesplaag de kruipruimte durven te betreden. Die ziet al helemaal zwart van de vliegjes!

Zit je inmiddels met de handen in het haar? Voor een echte rioolvliegjesplaag heb je ongetwijfeld een echte held nodig! Voor Amsterdam is dat Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij belooft je niet alleen effectieve rioolvliegjes te bestrijden in Amsterdam, maar hij voert deze ook uit! Pak je telefoon of typ je verzoek in ons contactformulier. Je regelt dan in een oogwenk een afspraak met onze expert.

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Paul uit Chasm

Goede en snelle service

Enrico uit Wageningen

Maarten uit Etten-leur

Maandag gebeld. Kon pas donderdag. Gezegd dat er dan niemand thuis was. Zou tussendoor iets regelen. Gegevens geven en prijs besproken (?75,00). Maan...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost rioolvliegjes bestrijding in Amsterdam?

Rioolvliegjes bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Rioolvliegjes bestrijding is alleen effectief als je eerst het onderliggende rioolprobleem oplost. Dit zijn waarschijnlijk al de eerste kosten die je maakt. Hierna kun je de ongediertebestrijder inschakelen voor een effectieve rioolvliegjes bestrijding in Amsterdam. Deze kan de kosten pas berekenen als hij de plaag heeft onderzocht. Hier maak je dan ook een eerste afspraak voor. Bepalend voor de kostenberekening zijn de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de rioolvliegjesplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Hoeveel uren zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Welke materialen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om het probleem op te lossen?

Na de inspectie krijg je alles te horen over de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan gekoppelde kosten. Is er iets niet duidelijk? Stel gerust al je vragen aan ongediertebestrijder Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij en al onze andere ongediertebestrijders hebben al vele rioolvliegjesplagen met succes én voor een eerlijke prijs opgelost!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van rioolvliegjes

Wij lijken sinds kort een plaag te hebben van motmuggen. Ik weet niet waar ze vandaan komen maar wil er graag zo snel mogelijk vanaf. Het lijken er namelijk steeds meer te worden. Wat kan ik het beste zelf doen? En wat zijn de kosten om de plaag te laten bestrijden?

6 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben nu al een aantal weken last van rioolvliegjes. In het begin leek het niet zo erg en ik probeerde ze dan ook zelf te bestrijden. Het lijkt echter steeds erger te worden en we hebben nu echt professionele hulp nodig. Ik hoop dat jullie deze beesten voor mij kunnen bestrijden. Ik kijk uit naar een snelle reactie.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Sinds een aantal dagen lijken we rioolvliegjes in huis te hebben. We kunnen geen nestje vinden en we hebben geen idee waar ze vandaan komen maar we willen er zo snel mogelijk vanaf. Kunnen jullie deze beesten op een professionele manier bestrijden?

8 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik vond laatst een plekje waar een aantal larven op zaten. Ik heb deze toen gelijk allemaal vernietigd maar er vliegen toch enkele rioolvliegjes in mijn huis. Ik ben inmiddels al weer een week bezig met het bestrijden maar het lijkt niet te werken. Ik heb dus hulp nodig van een deskundige. Ik hoop dat jullie spoedig kunnen antwoorden.

10 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb last van zwarte motjes in de keuken. Ik heb alles schoongemaakt en de gevonden 'nestjes' verwijderd maar ze blijven helaas terugkomen. Dagelijks zie ik er wel een stuk of twee in de keuken. Ik wil graag weten hoe ik van deze beestjes af kom?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder