Ratten bestrijden Amsterdam

Jouw lokale rattenbestrijder

Ratten bestrijden in Amsterdam? Hallo, mijn naam is Elroy en ik ben met Ongediertemeldpunt actief in jouw stad als rattenbestrijder. Heb jij een rat zien lopen in of rond je huis of bedrijf? Dan zitten er vast meer! Bel of mail me nu voor een rattenbestrijding en ik kom jou zo spoedig mogelijk uit de nood helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rattenbestrijder voor Amsterdam

Zijn er onlangs een aantal ratten jouw woning of bedrijf binnengeglipt en ervaar je nu overlast van ratten? Geen paniek! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Elroy van Ongediertemeldpunt is jouw aangewezen expert voor rattenbestrijding in Amsterdam. Hij bestrijdt de ratten op een efficiënte manier, brengt op professionele wijze wering en en vertelt je wat jij kunt doen om een volgende rattenplaag te voorkomen. Succes verzekerd met deze zeer ervaren rattenbestrijder in Amsterdam!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Ratten bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Waar rattenbestrijding begint, eindigt jouw ongemak

Hun dikke, brede, harige lijven kunnen zich - vreemd genoeg - door de kleinste naden en kieren persen. Hun vraatzucht is ongekend: aan alles wat eetbaar is in je tuin, woning of bedrijfspand wordt geknaagd. Ook oneetbare spullen krijgen het te verduren, want ratten knagen aan alles om hun tanden op lengte te houden. De schade is enorm. De uitwerpselen liggen overal en de stank is onverdraagbaar. Maar is dat ook het ergste? Nee.

Ratten kunnen ernstige infectieziektes verspreiden onder mensen en dieren. Vooral als die in aanraking komen met rattenurine, - speeksel of -uitwerpselen. Vermijd daarom het contact met dit soort afscheidingen! Ook raden we je aan om de ratten niet zelf te gaan bestrijden met gif. Ratten bouwen namelijk snel resistentie op tegen allerlei middelen. Bovendien kunnen andere dieren vergiftigt raken als je het gif in de tuin strooit.

Wie ratten in zijn bedrijfspand heeft rondlopen, kan ook rekenen op allerlei ellende en schade. Eetbare goederen raken vervuild en dus ook onverkoopbaar. Magazijnen, loodsen en/of andere werkruimtes worden ook vervuild en de ratten maken het personeel bang. En wat dacht je van reputatieschade? Als klanten of leveranciers te horen krijgen dat er ratten in het bedrijf zitten, dan is dat erg slecht voor de naam van je zaak.

Kortom, we kunnen genoeg redenen aandragen om te kiezen voor professionele rattenbestrijding in Amsterdam. Hiervoor bel of mail je Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij weet precies hoe de ratten in je huis of bedrijf kunnen worden bestreden en hoe je een nieuwe rattenplaag kunt voorkomen. Wacht niet met contact opnemen, want ratten planten zich sneller voort dan je denkt!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Chantal uit Zevenbergen

In de ochtend telefonisch contact gehad en een paar uur later konden zij al langs komen. Hartstikke fijn! Erg vriendelijke man met goede tips en uitle...

Lees de hele review

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost rattenbestrijding in Amsterdam?

Ratten bestrijden: goed werk kost tijd

Professionele rattenbestrijding is altijd noodzakelijk als er ratten in je woning of bedrijfspand voorkomen. Dit ongedierte vertrekt namelijk nooit uit zichzelf! Maar wat betaal je voor een ingreep? Dit kan per opdracht verschillen. Zo zijn de kosten voor rattenbestrijding in Amsterdam telkens afhankelijk van:

  1. De ernst van de rattenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. Het aantal uren voor inspectie, wering en ratten verwijderen Amsterdam
  4. De gekozen materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Bij zeer ernstige rattenplagen is het niet uitgesloten dat de ongediertebestrijder meerdere keren moet terugkomen voor een behandeling. Goed werk kost immers tijd! De bestrijder zal eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen wat er moet gebeuren. Je krijgt dan een helder plan van aanpak inclusief duidelijke kostenberekening. Dit is de eerste stap naar een rattenvrij leven!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van ratten

Wij hebben ratten (gehad?) doordat er veel gaten in onze vloeren zitten. Ze zitten vooal in de keuken. Wij hebben al een aantal dingen geprobeerd en al vaker de GGD laten komen, maar het komt erop neer dat wij de grootste gaten gedicht willen hebben. Aangezien het een oud pand is, denken wij niet dat het mogelijk is om echt alles te dichten zonder een grote renovatie, maar wij willen wel een begin maken en laten dichten wat mogelijk is. Wij willen dus géén inspectie en bestrijding met gif, aangezien wij daar al een half jaar mee bezig zijn en het elke keer erop neerkomt dat de gaten dicht moeten.

8 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb hoogstwaarschijnlijk een rat in huis, maar ik weet niet precies waar deze zich bevind. Ik heb hulp nodig bij dit probleem. Graag wil ik weten wat de kosten zijn  om dit probleem te verhelpen.

8 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb af en toe last van muisje in mijn huis. Ik heb nu echter het idee dat er een grote rat tussen zit. Ik woon in een relatief oud appartement. Ik weet niet hoe ik dit probleem moet oplossen, maar ik wil er graag van af.

8 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik hoor al maanden gerommel en gestommel in het plafond (ik woon op begane grond), en onlangs heeft de bovenbuurvrouw rattenkeutels gevonden in de meterkast. Eergister zat er ook nog eens een rat in de badkamer van de buurman (op 1 hoog). Nu willen we dus graag gezamenlijk bestrijden. Het betreft sowieso woningen 44H en 44-1 en 42H en 42-1 en mogelijk ook 2 hoog.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

In ons pand hebben we last van ratten. Bij een laatste inspectie onder de vloer bleek dat er veel uitwerpselen te zien waren. Helaas heb ik vandaag ook een bruine rat in mijn keukenkastje aangetroffen. Helaas was hij me te snel af, anders was het er al een minder geweest. Graag zou ik op korte termijn een afspraak maken.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder