Muizen bestrijden Amsterdam

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Amsterdam? Aangenaam, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en ik werk vrijwel iedere dag in Amsterdam als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Amsterdam: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Amsterdam

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Elroy van Ongediertemeldpunt. Elroy helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Elroy in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Elroy van Ongediertemeldpunt staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9.2

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Astrid

Ik belde om mijn wespennest te laten verwijderen, en een half uur later konden ze al langs komen. Dat was me zelfs te snel, maar iets later was ook g...

Lees de hele review

Wicher

De man belde voor een afspraak: was op de dag ruimschoots op tijd. De manier van communiceren was heel gemoedelijk. Na zijn werk te hebben gedaan hebb...

Lees de hele review

mandy

Ik ben tevreden. En.. niet geheel onbelangrijk. Beestjes vrij.

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Amsterdam?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Amsterdam al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Amsterdam duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Amsterdam!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Ik heb nu al een tijdje muizen in mijn huis. Ik zie er regelmatig een lopen op verschillende plekken in huis. Ik ben als de dood voor muizen en wil daarom dus snel van dit probleem af. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar ze gaan niet weg. Het zou dus fijn zijn als jullie dit probleem professioneel kunnen aanpakken.

5 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

We hebben een muizenplaag in de keuken. We vermoeden dat er een nestje is want er hangt een erg vervelende geur. We hebben inmiddels al twee muizen gevangen met een val. Toch blijven ze maar komen. Kan je ons helpen op korte termijn?

5 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik woon in een oud huis in de amsterdamse binnenstad en ik heb momenteel erg veel last van muizen. Ik probeer het zo schoon mogelijk te houden maar het lijkt niet te helpen. De muizen knagen echt overal doorheen. Ze knagen dwars door vuilniszakken en broodtrommels heen. Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Er komen momenteel vaak muizen bij ons uit de meterkast. We hebben al geprobeerd om ze te verdrijven met gif en vallen maar ze blijven maar terugkomen. Verder wordt het apartement goed schoon gehouden dus daar zou het niet aan moeten liggen. Wij willen graag dat dit muizenprobleem wordt opgelost en wij hopen dus dat jullie ons hierbij kunnen helpen.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder