Muggen bestrijden Amsterdam

Jouw lokale muggenbestrijder

Muggen bestrijden in Amsterdam? Aangenaam, ik ben Elroy en ik ben eigenaar van Ongediertemeldpunt. Ik werk als muggenbestrijder in Amsterdam en omgeving. En dat komt goed uit, want ik kan zo naar jouw adres rijden. Muggenbestrijding in Amsterdam in je woning of bedrijf nodig? Vertrouw op mij voor een serieuze en doeltreffende aanpak!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muggenbestrijding voor Amsterdam

Heb je bovenmatig veel last van muggen in je woning of bedrijf in Amsterdam? Dan ben je bij Beestjes Kwijt aan het goede adres. Wij beschikken over een landelijk netwerk van zeer ervaren ongediertebestrijders. Zij hebben al veel muggenplagen met succes opgelost! Ook jij kunt binnenkort van de muggen verlost worden: bel of mail ons en je komt rechtstreeks in contact met Elroy van Ongediertemeldpunt. De muggen maken dan geen schijn van kans!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muggen bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Voor een effectieve muggenbestrijding zit je hier goed

Muggen zijn buitengewoon irritant. ‘S nachts, als je in bed ligt, zoemen ze in je oor. Met veel pech word je ook meerdere keren gestoken, waardoor je de volgende morgen opstaat met fors jeukende rode bulten. De jeuk die je voelt wordt veroorzaakt door een antistollingsmiddel dat door de mug in je huid wordt gespoten als ze je steekt. ‘Ze’? Ja, want stekende muggen zijn altijd drachtige vrouwtjes. Ze hebben je bloed nodig voor extra voedingsstoffen.

Hoe ontstaat een muggenplaag eigenlijk? Muggen komen vooral voor in de zomer. Ze leggen eitjes in stilstaand water dat door hitte snel wordt vervuild. Door dat vuil kunnen de uitgekomen larven zich voeden. Eenmaal volwassen vliegen ze uit en beginnen ze je lastig te vallen. Ze steken je in de tuin of ze steken je binnen. Je slaat ze telkens van je af, maar er lijken er alleen maar meer te komen. Het drijft je tot waanzin!

Bij een muggenplaag is het belangrijk dat je op zoek gaat naar de bron van de muggen. Is er stilstaand water binnen door een lekkage? Los dit dan op. Bevinden zich er emmers of potten met stilstaand water in de tuin? Dan moet je deze legen zodat er geen nieuwe muggen meer bij kunnen komen. Feitelijk is dit stap één in strijd tegen de muggen. Kun je geen broedplaatsen vinden en/of kun je de muggen plaag niet meer aan? Dan wordt het tijd voor een ervaren, gedreven muggenbestrijder: zoals de muggen bestrijding in Amsterdam.

Elroy van Ongediertemeldpunt staat in Amsterdam tot je dienst. Hij spoort de broedplaatsen zo op en bestrijdt de muggen op een veilige en verantwoorde manier. Hij helpt je niet alleen de zomer goed door te komen: hij zorgt ervoor dat de zomer weer helemaal van jou wordt! Dit betekent dat jij dankzij zijn bestrijding gewoon van de muggen afkomt. Reken maar van yes!

9.2

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Bert-Jan

Zeer professioneel, vriendelijk en effectief.

Gerda

Uitstekende service, zelfs op zondag!

ronald

goed snel en goedkoop

Professional illustratie

Wat kost muggenbestrijding in Amsterdam?

Muggen bestrijden Amsterdam: altijd een eerlijke prijs

De muggenbestrijding in Amsterdam onderzoekt eerst de muggenplaag in je huis of je bedrijf. Op basis van zijn bevindingen stelt hij een plan van aanpak op. Je hoort dan meteen welke kosten aan de voorgestelde werkzaamheden gekoppeld zijn. De prijs voor het bestrijden van muggen in Amsterdam wordt vrijwel altijd aan de hand van de volgende zaken berekend:

  1. De ernst van de muggenplaag
  2. De gewenste bestrijdingsmethode
  3. De middelen die nodig zijn voor inspectie, muggen bestrijding en eventueel wering
  4. Het aantal arbeidsuren
  5. Het aantal behandelingen

Wie last heeft van een echte muggenplaag wil zo snel mogelijk een oplossing, maar wel tegen een eerlijke prijs. Onze ongediertebestrijder geeft je alle informatie die je nodig hebt en houdt in het overleg ook rekening met je budget. Bel of mail hem direct voor een afspraak of vraag hem gerust naar meer informatie over de kosten van muggen bestrijding. Hij helpt je met alle plezier!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muggen

We hebben muggenoverlast (fruitvliegjes??) in de keuken. Ze zitten op het plafond en het lijken er steeds meer te worden.

7 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik woon in een appartementencomplex in Amsterdam en wij (ik en de andere bewoners) hebben veel last van muggen. Hoewel de temperatuur daalt blijven ze in grote getalen door de huizen zoemen. Afgelopen winter (niet heel koud) waren ze er ook gewoon. We zijn het beu. Kunt u een keer langskomen?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben last van een muggenplaag in onze winkel. Inmiddels hebben we al honderden muggen dood geslagen, echter blijven de muggen komen. Klanten hebben er last van en wij ook. Kunt u ons hier vanaf helpen?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

We hebben erg veel last van muggen. Ze lijken uit de hal te komen, volgens mij onder het luik bij de voordeur. Wat is er tegen te doen en wat zou dat kosten.

3 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik denk dat ik een muggenplaag heb ik mijn slaapkamer. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

3 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder