Motten bestrijden Amsterdam

Jouw lokale mottenbestrijder

Motten bestrijden in Amsterdam? Hallo, ik ben Elroy en ik heb met mijn bedrijf Ongediertemeldpunt al vele mottenplagen met succes opgelost. Zie je motten in je woning of bedrijfspand vliegen, maar weet je niet waar ze vandaan komen? Wil je motten bestrijden in Amsterdam? Dan ben ik de juiste man voor deze klus!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mottenbestrijder voor Amsterdam

Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij beschikken over een netwerk van landelijke ongediertebestrijders die elke ongedierteplaag kunnen oplossen. Wie last van motten heeft in zijn woning of bedrijf in Amsterdam, kan rekenen op de hulp van Elroy van Ongediertemeldpunt. Via ons kom je rechtstreeks in contact met hem. Maak een afspraak per telefoon of per mail en hij komt je binnen 24 uur helpen. Beslist!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Motten bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele motten bestrijding is wat wij elke dag bieden

Motten leggen eitjes in voedselproducten of in textiel, afhankelijk van de mottensoort. De uitgekomen larven vreten dan het product kapot waar ze in opgroeien. Een gloednieuw tapijt in huis? Je warme winterjas? Pakken meel in je keukenkastje of pallets met meel in je magazijn aangetast? Materiële en financiële schade gaan helaas hand in hand bij een echte mottenplaag!

Wil je mottenlarven bestrijden in Amsterdam? Of heb je last van kleermotten of van voorraadmotten? Je ziet gauw genoeg met welke mottensoort je te maken hebt als je naar de schade gaat kijken. Maar hoe krijg je al die vervelende motten nou weg? De volwassen exemplaren eten zelf niets, maar ze weten wel steeds meer eitjes te leggen. Controleer je kledingkasten en keukenkasten of spit je hele magazijn door als je een bedrijf hebt. Alles wat is aangetast, zal in de meeste gevallen meteen verwijderd en vernietigd moeten worden!

Zelf motten bestrijden is een heel lastig karwei. Met een spuitbus kun je misschien wel wat motten doden, maar als je niets aan de broedplaatsen doet, blijft het probleem bestaan. Met de hulp van een professionele motten bestrijding voor Amsterdam bereik je meer. Elroy van Ongediertemeldpunt lost vrijwel iedere dag mottenplagen op in Amsterdam. Hij bestrijdt de motten op een verantwoorde manier en geeft je nuttige adviezen. Hoe redt je bijvoorbeeld textiel dat nog niet te zeer is aangetast? Hoe zorg je ervoor dat de motten nooit meer terugkomen? Nodig de motten bestrijding uit en succes is verzekerd!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
767 beoordelingen

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Jeroen uit Waalwijk

Snel geregeld, vriendelijk en vooral doeltreffend.

Anja uit Molenschot

Vind het alleen niet zo netjes dat als ik terug bel dat we nog last hebben van de wespen dat ik niet teruggebeld word wat ze wel beloven

Professional illustratie

Wat kost mottenbestrijding in Amsterdam?

Motten bestrijden zonder nare verrassingen achteraf

De mottenbestrijding in Amsterdam voert eerst een inspectie uit. Zo kan de bestrijder met eigen ogen zien welke mottensoort voor problemen zorgt en wat eraan gedaan kan worden. Dan bepaalt hij de werkzaamheden en de bijbehorende kosten aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mottenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet toegepast worden?
  3. Hoeveel uren zijn nodig om de motten te bestrijden?
  4. Dient er ook wering tegen motten te worden aangebracht?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Niet elke mottenplaag is even hardnekkig, dus is het ook logisch om te zeggen dat de kosten per gegeven opdracht kunnen verschillen. Wil je zo snel mogelijk van de motten af en wil je meer weten over de prijs van motten bestrijden in Amsterdam? Dan kun je nu contact opnemen met ongediertebestrijder Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij zorgt ervoor dat jij van prijs tot bestrijding bediend wordt.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van motten

Ik heb last van motten en ik wil graag van deze beestjes af. Hoe gaat u te werk en wat kost het bestrijden?

6 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb vandaag motten gevonden bij ons op zolder. Veder weet ik nog niet of ze gaten of iets veroorzaken, maar ik zou graag bestrijding willen. Wat gaat dit kosten?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wat kost een eenmalige bestrijding van motten en wat zou een abonnement kosten als dit mogelijk is?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Al maanden lang hebben wij thuis flink last van een mottenplaag. Er zitten gaten in onze kledingstukken en ze vliegen overal door de kamer. Wij willen er ontzettend graag van af! Het zou fijn zijn om hier wat hulp bij te krijgen.

11 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

De laatste week heb ik motten in huis ontdekt. Aangezien ik totaal niet van insecten houd, zou ik hier graag vanaf willen. Is bestrijding mogelijk?

2 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder