Mollen bestrijden Amsterdam

Jouw lokale mollenbestrijder

Mollen bestrijden in Amsterdam? Dan ben ik jouw aangewezen vakman! Aangenaam, mijn naam is Elroy en ik ben van Ongediertemeldpunt. Zie je iedere dag nieuwe schade door mollen? Dan kom ik je heel graag helpen! Ik zorg ervoor dat de mollen van je terrein verdwijnen en ik vertel je hoe je nieuwe plagen kunt voorkomen. Bel me vandaag nog!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mollenbestrijding in Amsterdam

Een landelijk netwerk van professionele ongediertebestrijders: hoe prettig is dat? Welkom bij Beestjes Kwijt! Via ons kom jij rechtstreeks in contact met de mollenbestrijding die in Amsterdam en omgeving werkzaam is. Heb je schoon genoeg van de mollen die je terrein verwoesten? Dan is Elroy van Ongediertemeldpunt de mol bestrijder die je moet hebben. Je regelt snel een afspraak met hem door ons te bellen of te mailen. Kom in actie en laat je helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mollen bestrijden Amsterdam: rondom je huis of bedrijf

Professionele mollenbestrijding is een kunst

Mollen die in de vrije natuur leven zijn niemand tot last. Toch komt het vaak voor dat ze vanuit bosrijke gebieden naar tuinen, velden en akkerlanden trekken. Soms zoeken we de mollen zelf ongewild op, door nieuwbouwwijken op weilanden te bouwen waar de mollen al in de grond leven. Verder kunnen mollen op boerderijen, parken, golfbanen en andere sportvelden voor veel schade en onrust zorgen. Ze vinden er immers genoeg grond om naar hartenlust te kunnen graven!

Mollen bestrijden in Amsterdam is een lastige klus, omdat de beesten vaak diep onder de grond zitten en zich amper laten zien. Terwijl je op een oplossing broedt, graven de mollen steeds verder. Op je terrein verschijnen molshopen en lange ritten. Door de omgewoelde grond tiert het onkruid welig en liggen de stenen voor het oprapen. Je nette gazon is verdwenen of je gewassen verkeren in grove staat van vernieling.

Zelf klemmen plaatsen werkt vaak niet, want je moet die heel tactisch kunnen plaatsen. Alleen een echte mollenbestrijder kan dit. Niet voor niets bestaan er speciale cursussen voor wat hij doet! Voor grotere terreinen kunnen ook mollentabletten worden gebruikt. Ook deze methode is zeer effectief, maar het gebruik is wel streng gereguleerd omdat de tabletten zeer giftig zijn. Daarnaast moet de ongediertebestrijder over een speciale certificering beschikken om deze vorm van mollen bestrijden uit te mogen voeren. Mollenbestrijding Amsterdam bezit deze certificering!

Wil je vandaag een begin maken aan het einde van de mollenplaag? Maak dan snel een afspraak met Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij vertelt je meer over de mogelijkheden en staat je graag bij in de strijd tegen de mollen!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Bertus uit Eibergen

Prima service,aardige man

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Erwin uit Diemen

Snelle respons op mijn aanvraag. Ruime aanpak van het probleem. Of geheel het probleem onder controle krijgt zal de geschiedenis moeten uitwijzen (is...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost mollenbestrijding in Amsterdam?

Bestrijding van mollen voor een reële prijs

De kosten voor het mollen bestrijden in Amsterdam kunnen per situatie en locatie verschillen. De ongediertebestrijder zal dan ook eerst een inspectie uitvoeren om een goed beeld te krijgen van de plaag en de oplossing. De kosten kunnen dan bepaald worden aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mollenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest geschikt?
  3. Welke materialen zijn nodig voor inspectie, bestrijding en eventueel wering?
  4. Hoeveel tijd zullen alle stappen in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen noodzakelijk zijn?

Houd er rekening mee dat het bestrijden van mollen in de tuin enige tijd in beslag kan nemen, zeker als ze voortdurend in dieper gelegen gangen verblijven. Ongediertebestrijder Elroy van Ongediertemeldpunt kan je hier nog veel meer over vertellen. Bel of mail hem voor een afspraak en je krijgt een reële prijs voor verantwoord en vakkundig werk!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mollen

In onze tuin zitten erg veel molshopen. De tuin begint er door al deze molshopen steeds slechter uit te zien. Sommige stukken in de tuin zakken helemaal weg door alle hopen. Ik heb zelf al geprobeerd om ze te verjagen maar dit is niet gelukt. Ik hoop dat jullie ze op een professionele manier permanent weg kunnen halen.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb heel veel mollen in de tuin zitten. De tuin zit vol met hopen. Ik onlangs een pieper gekocht waarmee ze door het geluid weg zouden moeten gaan maar dit heeft niet gewerkt. Ik ben benieuwd naar de kosten om deze mollen professioneel weg te laten halen.

11 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

We hebben een verschillende hoopjes grond die van één of meerdere mollen kunnen zijn. We willen hier graag vanaf. Onze tuin is niet groot en goed afgebakend. We willen graag een prijsindicatie voor de bestrijding van de mollen. Ik hoor het graag van jullie.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben erg veel last van mollen in de tuin. Er zitten erg veel gaten en het worden er steeds meer. Ik hoop dat jullie mij van dit probleem af kunnen helpen. Het zou fijn zijnals de tuin tijdens de bestrijding zoveel mogelijk intact kan blijven.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben in ons gazon (ca 1500 m2) een aantal mollen waar we niet vanaf komen. We hebben al verschillende methodes geprobeerd maar het werkt allemaal niet. We hebben hulp nodig van een deskundige. We wonen in Ransdorp vlak boven Amsterdam. Kunnen wij een afspraak maken voor een advies/prijsopgave? Alvast bedankt!

10 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder