Mieren bestrijden Amsterdam

Jouw lokale mieren bestrijder

Mieren bestrijden in Amsterdam? Aangenaam, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Ik zorg ervoor dat jij snel van de mieren af bent. Mieren bestrijden kan op verschillende manieren en ik vertrek niet voor jouw mierenplaag helemaal verdwenen is! Bel me voor een afspraak of stuur me een bericht, dan kom ik zo snel mogelijk langs.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mierenbestrijding voor Amsterdam

Word jij helemaal gek van de mieren in en rond je huis of bedrijfspand? Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Maak snel kennis met Elroy van Ongediertemeldpunt, want hij is dé aangewezen voor het mieren bestrijden in Amsterdam. Deze professional kan binnen 24 uur voor je deur staan als je nu contact opneemt. Hij zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd van de mieren af bent!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mieren bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele mieren bestrijding voor jouw gemoedsrust

In het voorjaar en in de zomer bouwen de mieren een nest en gaan dan op zoek naar voedsel. Ze zitten dan in je tuin, in je huis of in je bedrijfspand. Ze lopen over het aanrecht en over borden met vers bereid eten. Ze lopen ook letterlijk over je heen. Tot overmaat van ramp

zijn de mieren ook nog eens goede gravers: opritten, terrassen of stoepen verzakken en zorgen voor gevaarlijke situaties.

Last van mieren in huis? Zorg er dan in elk geval voor dat je geen kruimels laat vallen of etensresten laat slingeren, anders lok je alleen maar meer mieren. Volg ook de route die de mieren lopen en maak de oppervlakken waar ze lopen goed schoon. Zo kun je enigszins voorkomen dat de mieren hun eigen geursporen kunnen volgen.

Last van mieren in je bedrijf? Pas dan op voor reputatieschade. Mieren geven een onverzorgde indruk en ze kunnen jouw voedselwaren met bacteriën besmetten. Klanten kunnen ziek worden en claims indienen. Veel klanten zullen je bedrijf niet eens meer willen betreden zodra ze de mieren zien. De les? Onderschat nooit een mierenplaag! Als je definitief van een mierenplaag verlost wilt worden, dan moet het mierennest worden uitgeschakeld. Dit kun je het beste aan een ongediertebestrijder overlaten. Elroy van Ongediertemeldpunt komt dan graag bij je langs! Hij onderzoekt hoe de mieren kunnen worden aangepakt en vertelt je meteen welke kosten verbonden zijn aan het mierennest bestrijden in Amsterdam. Hierna kan de bestrijding van start gaan!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Nuran uit Hoogvliet

Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden...

Lees de hele review

Marlous uit Nieuwegein

Ik belde hem, omschreef het probleem en met 20 minuten stond hij voor de deur. Met een uur waren de wespen dood en alles stil. Zo fijn! Ben zo blij!

Jaap uit Tilburg

Prima ervaring en erg snel

Professional illustratie

Wat kost mierenbestrijding in Amsterdam?

Mieren bestrijden in Amsterdam en omgeving: voor iedereen!

Voordat de ongediertebestrijder de kosten voor een mierennest bestrijden in Amsterdam kan bepalen, moet hij de mieren plaag eerst zelf wat nader onderzoeken. De volgende vragen zijn dan heel bepalend:

 

  1. Hoe ernstig is de mieren plaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden toegepast?
  3. Welke middelen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Hoeveel tijd zullen alle werkzaamheden in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?


Of het nu gaat om mieren in huis of om mieren in een zorginstelling, horecabedrijf of fabriek: onze mierenbestrijder in Amsterdam kan op elke locatie mieren plagen oplossen. Ben je geïnteresseerd in mierenbestrijding in Amsterdam? Neem dan snel contact op met Elroy van Ongediertemeldpunt voor een exacte prijsopgave. Hij helpt je in no-time van de mieren af!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mieren

Sinds laatst zitten er mieren in ons huis. We willen deze graag weg laten halen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Bij ons lopen de mieren naar binnen, we hebben er erg veel last van binnen. Graag zouden we de mieren laten verdelgen.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Mieren in het huis, graag zsm weg laten halen.

4 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Hallo, Ik heb nu al sinds een paar dagen last van mieren en voornamelijk in de keuken wat ik ontzettend ranzig vind. Nu net merk ik dat ze in mijn voorraadkast zitten. Ik zou ze graag zsm weg willen laten halen.

6 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Hallo, we hebben in onze potten op het terras mieren zitten en nog even en ze komen ook naar binnen. Het worden er steeds meer, dus we moeten er vanaf. Hoe, dat is de vraag. graag milieuvriendelijk, aangezien we ook een kind van 1.5 hebben.

6 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder