Kakkerlakken bestrijden Amsterdam

Jouw lokale kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken bestrijden in Amsterdam? Hoi, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Ik kom graag de kakkerlak bestrijden in Amsterdam en omgeving, in je woning of bedrijf. Je hoeft me maar te bellen of te mailen en ik sta er. Reken maar op een professionele kakkerlakkenbestrijding!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw kakkerlakken bestrijding voor Amsterdam

Beestjes Kwijt is er trots op om samen te werken met Elroy. Iedere dag bestrijdt hij kakkerlakken in Amsterdam en omstreken. Heb je een onaangename ontmoeting gehad met kakkerlakken in je huis of bedrijf? Dit ongedierte kan nare ziektes verspreiden, dus zorg ervoor dat de kakkerlakkenplaag zo snel mogelijk wordt aangepakt. Elroy staat je heel graag bij!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Kakkerlakken bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam!

Kakkerlakken kunnen mensen met salmonella, tyfus en dysenterie besmetten. Buikgriep, maag- en darmontstekingen en diarree komen ook wel voor na contact met dit ongedierte. Daarnaast kunnen hun uitwerpselen astma en eczeem opwekken. Iedereen kan ziek worden door kakkerlakken, maar mensen met een lage weerstand, zoals zieken, kinderen en ouderen vaak het eerst. Alleen al hierom zouden kakkerlakken zo snel mogelijk bestreden moeten worden!

We kunnen ons voorstellen dat je de kakkerlakken eerst zelf wilt bestrijden. Dit heeft echter geen zin, omdat kakkerlakken snel resistent worden tegen allerlei soorten middelen. Daarnaast houden ze zich heel goed verborgen en zijn ze vooral ‘s nachts actief. Ze zijn doorlopend op zoek naar voedsel en ze worden snel aangetrokken door vetresten. Ze zitten dan vaak in de keuken, maar ze kunnen ook in je woon- of slaapkamer terechtkomen. Dat is zeker geen prettig idee!

Kies je voor professionele kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam, dan is dat een zeer verstandige keuze. Elroy van Ongediertemeldpunt helpt je dan graag van de kakkerlakken af. Bel je of mail je hem, dan is een afspraak zo gemaakt! Besteed intussen aandacht aan de hygiëne in je huis: houd voedselresten van de vloer en maak oppervlakken goed schoon. Belangrijk is dat de kakkerlakken niet meer aan voedsel, vocht en warmte kunnen komen!

9.2

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Monique

Alles wordt keurig uitgelegd aan de telefoon. Na een afspraak gemaakt te hebben, kwam meneer keurig op tijd. Binnen een mum van tijd hele huis vlooi v...

Lees de hele review

Timothy

Gevalletje van paniek, want mogelijk een zwam in huis. Gelukkig niet het geval. Duidelijke communicatie en snelle reactiesnelheid.

Annemieke

Binnen 2 uur was de "bijenman" er. Een bijencolonie was uit de boomgaard mijn spowmuur ingekropen. Helaas dat de koningin dan niet te pakken is. Maar...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam?

Kakkerlak bestrijden tegen heldere prijzen

Als je in huis of bedrijf geteisterd wordt door een kakkerlakkenplaag, dan kan een oplossing niet snel genoeg komen. Misschien aarzel je zelfs nog om een expert in te schakelen, omdat je bang bent dat een behandeling te duur is. Dit hoeft niet zo te zijn, want iedere plaag is weer anders. De kosten van kakkerlak bestrijden in Amsterdam ontvang je nadat de vakman antwoord heeft op de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de kakkerlakkenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden gehanteerd?
  3. Welk materiaal is nodig voor inspectie, bestrijding en eventueel ook wering?
  4. Hoeveel behandelingen zijn nodig om de kakkerlakkenplaag helemaal op te lossen?
  5. Hoeveel werkuren heeft de bestrijder nodig?

Kakkerlakken die over je keukenvloer krioelen of over je tafel wegschieten: kun je je iets voorstellen dat nog smeriger is? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam kan elke mogelijke plaag aanpakken voor een eerlijke prijs. Meer weten? Via ons kom je rechtstreeks in contact met hem!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van kakkerlakken

Ik heb in de keuken een paar keer achter elkaar een kakkerlak zien rondlopen en ik vind nu ook huidrestjes, daar wil ik graag vanaf. Wat zijn de kosten?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik woon nu ongeveer 9 jaar in mijn woning. Ik heb in al die jaren nog nooit een kakkerlak gezien, maar de laatste 3 dagen zie ik er telkens een lopen in de keuken. Ik ben bang dat het zich kan verspreiden. Ik zie ook van die hele kleintjes. Ik ben bang dat ik het van de buren heb. Kunnen jullie helpen?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

We zien sporadisch kakkerlakken op onze zolder, in de buurt van waar onze wasmachine staat en onze verwarmingsketel hangt. Super vies en we willen daar graag vanaf. Hoe gaan jullie te werk en welke kosten zijn daaraan verbonden? Ik hoor het heel graag! Bij voorbaat dank.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik weet niet zeker of ik te maken heb met kakkerlakken of ander ongedierte. Ze komen alleen later op de avond tevoorschijn, voornamelijk in de keuken. Ze zijn niet groot van stuk. Slechts enkele zijn ongeveer zo groot als een duimnagel en andere zo klein als vliegen. Wat kan ik hiertegen doen?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik have coakroaches in our house although we clean the house closely. Can you advise how much it costs to clean our house from coakroaches?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder