Duiven verjagen Amsterdam

Jouw lokale duivenverjager

Duiven verjagen in Amsterdam? Hallo, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Graag wil ik je helpen met duiven bestrijden in Amsterdam, waar ze ook zitten! Stop de ergernis vandaag nog door mij te bellen of mailen via Beestjes Kwijt. Samen gaan we de strijd tegen de duiven aan!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw duiven bestrijding in Amsterdam

Welkom bij Beestjes Kwijt, waar je voor elke ongedierteplaag een ervaren ongediertebestrijder uit je eigen regio kunt inschakelen! Wie hinder ondervindt van duiven in Amsterdam, kan vertrouwen op de kennis en ervaring van Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij kan op professionele wijze duiven verjagen in Amsterdam en brengt vakkundig wering aan. Ook geeft hij je alle nodige adviezen om nieuwe duivenplagen te voorkomen. Via ons kun je hem bellen of mailen: rechtstreeks contact verzekerd!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Duiven bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Duiven verjagen om erger te voorkomen

Duiven worden niet voor niets vliegende ratten genoemd. Zeker als ze met velen komen, kunnen ze voor enorme overlast zorgen. Ze maken veel geluid, bevuilen je woning of bedrijfspand onophoudelijk met duivenpoep en brengen je gezondheid in gevaar. De duivensoorten die in ons land de meeste overlast veroorzaken zijn:

  • De stadsduif
  • De houtduif
  • De holenduif
  • De Turkse tortel

Stadsduiven komen het meest in steden voor, gevolgd door houtduiven. Deze laatste soort is samen met de holenduiven ook veel in parken, bossen en op het platteland te vinden. De Turkse tortel is wat zeldzamer: deze duivensoort komt vooral voor op het platteland voor, waar ze bepaalde soorten gewassen plunderen en de grond vernielen.

Heb jij last van duiven in of rond je huis of bedrijfspand? Zet je dan maar schrap. Duiven dragen namelijk schimmels, virussen en bacteriën met zich mee waar je heel ziek van kunt worden, zeker als je in aanraking komt met de uitwerpselen. Deze bevatten ook nog eens een zuur dat verschillende materialen kan aantasten, zoals lood, zink, koper, verf, baksteen en natuursteen. Auto’s, geschilderde gevels, maar ook (openbare) kunstwerken kunnen door dit zuur dus ernstig beschadigd raken.

Duiven verzamelen ook voortdurend nestmateriaal. Veertjes, takjes of pluisjes komen dan in goten, afvoeren en regenpijpen terecht. Ook de nesten zelf zorgen voor zeer irritante verstoppingen.

Genoeg van de schade en wil je de duiven bestrijden in Amsterdam? Dan is het verstandig dat je nu contact opneemt met Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij zorgt ervoor dat de duiven zo snel mogelijk weer verdwijnen. Eén telefoontje of een mailtje en hij komt je zo snel mogelijk helpen!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Anne uit Zuidveen

Meneer kwam zeer vriendelijk over aan de telefoon. Kon gelukkig op korte termijn al komen. Liep bij vorige afspraak wat uit, belde hier netjes over da...

Lees de hele review

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

Professional illustratie

Wat kost duiven verjagen in Amsterdam?

Professionele duivenbestrijding voor een eerlijke prijs

Duiven mogen alleen in zeer uitzonderlijke gevallen gedood worden. Voor alle andere gevallen geldt dat ze verjaagd moeten worden. Maar wat kost duivenbestrijding in Amsterdam? De ongediertebestrijder zal eerst een goed beeld moeten krijgen van de duivenplaag. De volgende vragen zijn dan belangrijk:

  1. Om welke duivensoort gaat het?
  2. Waar zitten de duiven precies?
  3. Wat voor wering moet er worden aangebracht?
  4. Welke materialen zijn nodig voor de wering?
  5. Hoeveel tijd zal de aanleg van wering in beslag nemen?

Met wering moet worden voorkomen dat de duiven in of op een gebouw verblijven. Heb je hulp nodig met het verjagen van duiven, dan zit je bij [naam bestrijder] van [naam bedrijf] goed! Na inspectie van het probleem bespreekt hij zijn oplossing en de bijbehorende kosten met jou. Maak nu een afspraak met hem en verwacht professionele duivenbestrijding in Amsterdam tegen een eerlijke prijs!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van duiven

Ik heb een duivennest op het dak zitten dat ik weg wil laten halen, daarnaast wil ik het dak goed laten afsluiten zodat er geen nieuw nest komt. Hopelijk kunnen jullie hierbij helpen.

5 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb een duivennest op mijn balkon, de duif laat zich niet verjagen. Kunnen jullie hierbij helpen?

8 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb deze zomer een duivennest gehad in de kast op mijn balkon, volgensmij zijn de laatste jongen nu uitgevlogen. Ik zou het nest graag verwijderd hebben en de kast schoongemaakt.

10 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb duiven in de dakgoot zitten, ik vroeg me af of jullie deze weg kunnen halen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb een paar duiven die elk jaar terugkomen naar mijn balkon. Er is geen voedsel aanwezig en ik wil geen net of iets dergelijks ophangen. Wat is uw advies?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder