Boktor bestrijden Amsterdam

Jouw lokale boktorbestrijding

Boktor bestrijden in Amsterdam? Welkom, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt. Jij bent vast op zoek naar een goede boktorbestrijder en ik kan je helpen! Maak een afspraak met me en we maken samen een einde aan die vervelende boktor in je woning of bedrijfspand. Een telefoontje of een mailtje is voldoende!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw boktorbestrijding in Amsterdam

Denk jij dat er boktor in je woning of bedrijf in Amsterdam zit? Aarzel dan geen seconde om via Beestjes Kwijt de hulp van een ervaren boktorbestrijder in te roepen. Deze heb je zo gevonden, want wij werken samen met een landelijk netwerk van ongediertebestrijders. We koppelen je rechtstreeks aan Elroy van Ongediertemeldpunt. Binnen 24 uur staat hij voor je deur voor een inspectie. Wacht niet te lang met bellen, want boktor in je woning of bedrijf is een serieuze zaak!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Boktor bestrijden Amsterdam: in of rondom je huis of bedrijf

Boktor bestrijding mag je gerust aan ons overlaten!

De larven van de boktor eten van zachte, liefst onbewerkte houtsoorten. Nog slechter nieuws is dat de larven zich in de lengterichting van houten draagbalken eten. Dit betekent dat het hout nog sneller zal verzwakken dan bij, laten we zeggen, houtworm. Hoe eerder je dus boktor ontdekt of hoe eerder je hier onderzoek naar laat doen, hoe beter!

Zie je ook ovale gaten in het hout van gelijke grootte? Deze gaten kunnen uitvliegopeningen van de boktorlarven zijn. Zij gebruiken deze gaten om uit te vliegen als ze volgroeid zijn. Als volwassen kever kunnen ze dan elders een nieuw nest beginnen. Helaas kunnen de larven er wel jaren over doen om zich te ontwikkelen. Intussen kunnen ze waanzinnig veel schade aanrichten met hun vraatzucht. Balken en vloeren worden zwakker en kunnen het uiteindelijk begeven. Haast is dus geboden!

Wil je zelf boktorren bestrijden in Amsterdam? Dit raden we je af. Het opsporen van boktor vereist namelijk heel wat expertise. Daarnaast dringen de beschikbare commerciële middelen vaak niet diep genoeg in het hout door om alle larven te doden. Deze middelen zijn ook nog eens erg giftig, dus als je fouten maakt, kun je jezelf en je hele gezin in gevaar brengen.

Ongediertebestrijder Elroy van Ongediertemeldpunt neemt het stokje graag van je over. Hij kan op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier de boktor bestrijden in Amsterdam. Hij weet precies welke voorbereidingen getroffen moeten worden en heeft altijd de juiste middelen tot zijn beschikking. Neem geen risico met boktor en laat de klus over aan deze ervaren en enthousiaste bestrijder!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review

Lambertus uit Almere

Bestrijding van het wespennest snel en adequaat uitgevoerd

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Professional illustratie

Wat kost boktor bestrijding in Amsterdam?

Boktor bestrijden in Amsterdam voor een werkelijke prijs

Veel mensen zijn bang dat de kosten voor professionele boktor bestrijding de pan uit zullen rijzen. Dit hoeft echter niet, zeker niet als je via ons de boktor bestrijding in Amsterdam inschakelt. Na inspectie maakt hij altijd een duidelijk plan van aanpak. In dit plan krijg je ook een overzicht van de kosten gepresenteerd. Deze kosten stoelen op de volgende punten:

  1. De omvang van het boktorprobleem
  2. De te gebruiken middelen voor inspectie en bestrijding van boktor
  3. De geschatte tijd die het boktor bestrijden zal vergen

Boktorren bestrijden in huis of in een bedrijf kan voor een eerlijke, realistische prijs. De ongediertebestrijder zal daarom alle werkzaamheden uitgebreid met je overleggen. Uiteindelijk is het het allerbelangrijkst om alle boktorlarven aan te pakken, anders ben je binnen de kortste keren terug bij af. Meer weten over een eventuele boktorbestrijding in Amsterdam en de daaraan verwante kosten? Bel of mail dan nu Elroy. Hij helpt je graag verder!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van boktor

Ik zag laatst dat er verschillende sporen van een eventuele boktor op mijn bed zaten.  Er zitten namelijk gaatjes en kleine groeven in het hout. Omdat ik wil dat de boktor zich niet verder verspreid in mijn huis wil ik graag snelle en professionele bestrijding. Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Sinds een aantal weken heb ik last van boktorren. Ze zitten in een houten balk tegen het plafond. Ik heb er namelijk al een aantal gevonden en er zitten inmiddels al een hoop gaatjes in de balk. Ik heb gehoord dat je de bestrijding van boktorren moet overlaten aan deskundige dus ik hoop dat jullie mij goed van dienst kunnen zijn.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

We vermoeden dat er boktorren in onze bank zitten. We horen namelijk sinds enkele dagen een licht geluid en dit neemt toe. Kunnen wij dit zelf bestrijden of moet er professionele hulp aan te pas komen? Wij horen het graag van jullie.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Een aantal weken geleden ontdekte ik dat er gaatjes in onze houten vloer zaten. In het begin dacht ik dat ze er al langer zaten maar dat ik ze simpelweg over het hoofd had gezien maar dit bleek niet zo te zijn. Er komen steeds meer gaatjes bij dus ik ben bang dat ik last heb van boktorren. Ik wil zo snel mogelijk van dit probleem af en ik hoop dat jullie mij snel te hulp kunnen schieten.

3 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Sinds een paar dagen hoor ik 'geknaag' in mijn houten kast. Ik denk dus dat er boktor in zit. Ik heb nog geen gaatjes gevonden maar dat wil ik in principe ook zo houden. Het zou fijn als jullie dit snel kunnen bestrijden.

4 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder