Bedwantsen bestrijden Amsterdam

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Amsterdam? Aangenaam! Ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Amsterdam

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen helaas steeds vaker voor in huizen en in bedrijfspanden. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Elroy van Ongediertemeldpunt is jouw aangewezen expert! Binnen 24 uur staat hij voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Amsterdam uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Elroy houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Amsterdam: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Amsterdam. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9.2

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Bel direct 085 - 029 2200
Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Petra

Supersnel geholpen, ontzettend aardige man en goede uitleg kortom zeer tevreden. En een goede prijs! ?

Martin

Mark was zeer snel te reageren op onze situatie. Hij was ook vriendelijk en informatief.

Mona

Een top-ervaring met AVL Ongediertebestrijding. Een ontzettend vriendelijke en ervaren man, Ton van Leur, reageerde direct op mijn oproep om hulp via...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Amsterdam?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Amsterdam inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Amsterdam komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Amsterdam. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Elroy van Ongediertemeldpunt.

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik heb sinds een week last van bedwantsen, waar ik erg veel last van heb. Graag zou ik door jullie geholpen worden met deze plaag.

4 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb veel last van bedwantsen thuis. Ik heb al een aantal dingen geprobeerd om deze beestjes te bestrijden, maar het is mij nog niet gelukt. Zouden jullie mij kunnen helpen?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Mijn bed zit vol met bedwantsen en ik zou hier graag vanaf willen. Hoeveel gaat een bestrijding ongeveer kosten?

10 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Sinds februari heeft mijn schoonmoeder al last van bedwantsen. Er moet snel iets gebeuren want de situatie begint zijn tol te eisen. Vooral in de slaapkamer van de 2 kinderen zitten de bedwantsen. Het zou fijn zijn als jullie deze zouden kunnen bestrijden.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij hebben thuis erg veel last van bedwantsen. Ze zijn echt overal in de woning aanwezig.  Kunnen jullie ons alstublieft helpen met deze vervelende plaag? Alvast bedankt!

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder