Wespennest verwijderen Amstelveen

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Amstelveen? Hallo, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Amstelveen

Bij je woning of bedrijfspand in Amstelveen hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Amstelveen. Elroy van Ongediertemeldpunt schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Amstelveen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Amstelveen: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Amstelveen

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Amstelveen gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Amstelveen is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Amstelveen? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Elroy van Ongediertemeldpunt. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

J.c uit Budel-dorplein

Geheel tevreden over de medewerker die ons geholpen heeft. Geen last meer gehad van wespen etc.

Willem uit Nijmegen

Precies op de afgesproken tijd kwam een vriendelijke man aan de deur. Hij straalde vakkundigheid uit en verloste ons in no time van een vervelend wesp...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Amstelveen?

Wespen bestrijden in Amstelveen doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Amstelveen deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

We hebben inmiddels al een tijdje een wespennest in de tuin. Er vliegen er een hoop door de tuin en dat geeft geen prettig gevoel. Ik wil het nest daarom graag weg hebben. Ik ben benieuwd naar een offerte om dat nest te verwijderen. Ik hoor graag van jullie terug.

11 maanden geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Dicht bij de ingang van ons kantoor hebben wij een wespennest. Mijn collega's en ik moeten er dagelijks langs lopen en dit is erg vervelend. We willen het daarom graag verwijderd hebben. Wanneer kunnen jullie het nest komen verwijderen? Ik zie graag uw reactie tegemoet.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Wij hebben een wespennest onder de dakgoot in de spau. Sinds een aantal weken zie ik daar erg veel wespen vliegen. Kunnen jullie dit nest op een professionele manier verwijderen? Ik hoop dat het nest snel weg is.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Wij hebben waarschijnlijk een wespennest in/onder onze dakgoot. De afgelopen dagen zien we regelmatig wespen in huis en ik zie er een hoop onder de rand van de dakgoot kruipen. We willen van dit nest verlost worden en we hopen dat jullie ons hierbij kunnen helpen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

We hebben een wespennest in onze spouwmuur en die willen we graag door een deskundige verwijderd hebben. We willen namelijk dat er niks kapot gaat en dat alles goed verloopt. Kunnen jullie dit nest verwijderen? We horen het graag.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder