Muizen bestrijden Amstelveen

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Amstelveen? Aangenaam, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en ik werk vrijwel iedere dag in Amstelveen als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Amstelveen: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Amstelveen

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Elroy van Ongediertemeldpunt. Elroy helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Elroy in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Amstelveen: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Amstelveen was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Elroy van Ongediertemeldpunt staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Johan uit Mijdrecht

Keurig en netjes zoals het hoort.

Paul uit Nieuw vennep

Fijn geholpen door een keurige jongen kevin genaamd

J.c uit Budel-dorplein

Geheel tevreden over de medewerker die ons geholpen heeft. Geen last meer gehad van wespen etc.

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Amstelveen?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Amstelveen al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Amstelveen duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Amstelveen!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

We hebben muizen in ons woonhuis, vooralsnog is de overlast beperkt, maar ik vrees dat het meer gaat worden. Ik zou graag dit probleem willen laten bestrijden.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Wij hebben last van muizen in huis. Ze laten een heel erg vieze urine achtige geur achter. Ik vind het persoonlijk walgelijk. Ik zou graag een offerte ontvangen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Ik heb last van muizen. Ze zitten overal door mijn huis. Ze stinken heel erg, en ze poepen door heel het huis. 's Avonds en 's nachts hoor ik ze in het plafond op de slaapkamer, ik hoor ze lopen en knagen. Ik wil graag een schoon huis zonder muizen en een ongestoorde nachtrust. Kunnen jullie mij hiermee helpen?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare partner voor ongediertebestrijding. Graag willen we jullie hierop inzetten. Zijn jullie bekend met de richtlijnen met betrekking tot de horeca? Niet zichtbaar voor klanten, dus voor en na openingstijden, etc. Er is vandaag een monteur langs geweest voor de vaatwasser in de keuken. Deze heeft geconstateerd dat er muizen zijn, die zich onderin de vaatwasser bij de boiler nestelen. Graag willen wij zo snel mogelijk bestrijding.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Wij hebben op de zolder, boven onze slaapkamer overlast van ongedierte. Een andere expert heeft gekeken en was ervan overtuigd dat het muizen zijn aan de hand van de uitwerpselen. Er lagen zowel uitwerpselen van gewone muizen als van spitsmuizen. Er is gif gezet voor gewone muizen, maar dit is na anderhalve week nog steeds onaangeraakt. Het lijkt dus om spitsmuizen te gaan. Hiervoor is de andere expert niet geschikt gaf hij zelf aan. Vandaar dat ik even met uw organisatie contact neem.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder