Bedwantsen bestrijden Amstelveen

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Amstelveen? Aangenaam! Ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Amstelveen

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Elroy van Ongediertemeldpunt is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Amstelveen uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Elroy houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Amstelveen: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Elroy van Ongediertemeldpunt. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Amstelveen. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

T.p. uit Almere

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Els uit Almere

Binnen een dag van de wespen af. Prima geregeld!

Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Amstelveen?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Amstelveen inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Amstelveen komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Amstelveen. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Elroy van Ongediertemeldpunt.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik woon in een studentenwoning waar een kamer last heeft van bedwantsen. Hoe kunnen jullie ons helpen? Graag wil ik van dit probleem af, want ik begin er onderhand last van te krijgen. Wat zijn de kosten van een bestrijding door jullie?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Ik heb tot mijn schrik geconstateerd dat ik last heb van bedwantsen. Ik heb rode uitslag, jeuk op de huid en lege kapseltjes gevonden van bedwantsen. Nu merk ik dat ik elke ochtend opsta met hevige jeuk, dus het zijn er zeker een aantal die zich snel uitbreiden. Graag zo spoedig mogelijk uw hulp bij het bestrijden van deze plaag.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Omdat ik last heb van een bedwantsenplaag, heb ik een paar vragen. Doen uw experts hierbij ook aan hitte bestrijding en wat zijn de kosten van een bestrijding? Ik hoor graag een antwoord terug. 

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Omdat ik thuis last heb van bedwantsen, zou ik hier graag vanaf willen door middel van een bestrijding van jullie. Doen jullie experts ook aan hitte bestrijding? Ik hoor graag een antwoord terug.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Ik heb thuis last van bedwantsen in onze kleine slaapkamer. Hoe is dit probleem op te lossen en wat zijn de kosten voor advies of een bestrijding? Ik wil graag van dit probleem af.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder