Wespennest verwijderen Amersfoort

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Amersfoort? Hallo, ik ben Gert van Point Pest Control en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Amersfoort

Bij je woning of bedrijfspand in Amersfoort hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Amersfoort. Gert van Point Pest Control schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Amersfoort!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Amersfoort: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Amersfoort

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Amersfoort gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Amersfoort is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Amersfoort? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Gert van Point Pest Control. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Wijnen uit Nijmegen

Een snelle reactie en ondersteuning bij de te nemen acties en geen onnodige acties prettig contact

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Chantal uit Zevenbergen

In de ochtend telefonisch contact gehad en een paar uur later konden zij al langs komen. Hartstikke fijn! Erg vriendelijke man met goede tips en uitle...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Amersfoort?

Wespen bestrijden in Amersfoort doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Amersfoort deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

In onze tuin hebben wij een aantal oude boomstronken liggen die nog opgeruimd moeten worden. Ik zie nu dagelijks wespen vliegen rondom een boomstronk. Ik heb dan ook het vermoeden dat er zich een wespennest bevindt in deze boomstronk. Ik wil de boomstronken graag opruimen, maar dit gaat niet zolang er een wespennest zit in een boomstronk. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een wespennest?

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Bij mijn voordeur bevindt zich een wespennest. Het nest zelf is niet te zien, alleen de in- en uitgang. De wespen zitten voor voedsel ook in de haag bij de voortuin, waardoor we nu gebruik maken van de tuinpoort. Zelf ben ik allergisch voor wespensteken. Zou u kunnen aangeven op welke termijn u de wespen zou kunnen bestrijden en wat hier de kosten van zijn?

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

In onze boom in de achtertuin bevindt zich een wespennest. Het nest is nog relatief klein, maar ik wil het nest graag laten verwijderen in verband met kleine kinderen en een hond. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn voor het bestrijden van het wespennest.

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Ik vermoed dat ik last heb van een wespennest in de schoorsteen. Ik heb af en toe een wesp in huis, terwijl ik de deuren en ramen dicht heb. Ik toen een wesp uit de opehaard zien komen. Vervolgens ben ik buiten bij de schoorsteen gaan kijken en hier zag ik allemaal wespen vliegen. Ik zou de wespen graag zo snel mogelijk willen laten bestrijden aangezien de wespen ook binnen kunnen komen. Wat kan ik nu op het moment het beste doen?

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Er zit een opening in het tuinhuisje waar steeds een wesp in gaat. Binnen in het huisje zien en horen we niks. We zien ook nog geen nest. We hebben het huisje aan de binnenkant met ducktape dichtgemaakt, maar de wesp blijft zoeken en door de tuin vliegen. Gaat de wesp uitendelijk vanzelf weg of heeft de wesp een wespennest in de buurt. Wat kan ik nu het beste doen, wat is nu wijsheid?

2 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder