Mieren bestrijden Amersfoort

Jouw lokale mieren bestrijder

Mieren bestrijden in Amersfoort? Aangenaam, ik ben Gert van Point Pest Control. Ik zorg ervoor dat jij snel van de mieren af bent. Mieren bestrijden kan op verschillende manieren en ik vertrek niet voor jouw mierenplaag helemaal verdwenen is! Bel me voor een afspraak of stuur me een bericht, dan kom ik zo snel mogelijk langs.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mierenbestrijding voor Amersfoort

Word jij helemaal gek van de mieren in en rond je huis of bedrijfspand? Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Maak snel kennis met Gert van Point Pest Control, want hij is dé aangewezen voor het mieren bestrijden in Amersfoort. Deze professional kan binnen 24 uur voor je deur staan als je nu contact opneemt. Hij zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd van de mieren af bent!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mieren bestrijden Amersfoort: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele mieren bestrijding voor jouw gemoedsrust

In het voorjaar en in de zomer bouwen de mieren een nest en gaan dan op zoek naar voedsel. Ze zitten dan in je tuin, in je huis of in je bedrijfspand. Ze lopen over het aanrecht en over borden met vers bereid eten. Ze lopen ook letterlijk over je heen. Tot overmaat van ramp

zijn de mieren ook nog eens goede gravers: opritten, terrassen of stoepen verzakken en zorgen voor gevaarlijke situaties.

Last van mieren in huis? Zorg er dan in elk geval voor dat je geen kruimels laat vallen of etensresten laat slingeren, anders lok je alleen maar meer mieren. Volg ook de route die de mieren lopen en maak de oppervlakken waar ze lopen goed schoon. Zo kun je enigszins voorkomen dat de mieren hun eigen geursporen kunnen volgen.

Last van mieren in je bedrijf? Pas dan op voor reputatieschade. Mieren geven een onverzorgde indruk en ze kunnen jouw voedselwaren met bacteriën besmetten. Klanten kunnen ziek worden en claims indienen. Veel klanten zullen je bedrijf niet eens meer willen betreden zodra ze de mieren zien. De les? Onderschat nooit een mierenplaag! Als je definitief van een mierenplaag verlost wilt worden, dan moet het mierennest worden uitgeschakeld. Dit kun je het beste aan een ongediertebestrijder overlaten. Gert van Point Pest Control komt dan graag bij je langs! Hij onderzoekt hoe de mieren kunnen worden aangepakt en vertelt je meteen welke kosten verbonden zijn aan het mierennest bestrijden in Amersfoort. Hierna kan de bestrijding van start gaan!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
767 beoordelingen

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

Rianne uit Goes

Zeer snelle reactie en belangrijker nog: zeer snelle actie, prettige communicatie. Kennis van zaken is super. Betrouwbaar en accuraat. Kortom: top!!

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

Professional illustratie

Wat kost mierenbestrijding in Amersfoort?

Mieren bestrijden in Amersfoort en omgeving: voor iedereen!

Voordat de ongediertebestrijder de kosten voor een mierennest bestrijden in Amersfoort kan bepalen, moet hij de mieren plaag eerst zelf wat nader onderzoeken. De volgende vragen zijn dan heel bepalend:

 

  1. Hoe ernstig is de mieren plaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden toegepast?
  3. Welke middelen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Hoeveel tijd zullen alle werkzaamheden in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?


Of het nu gaat om mieren in huis of om mieren in een zorginstelling, horecabedrijf of fabriek: onze mierenbestrijder in Amersfoort kan op elke locatie mieren plagen oplossen. Ben je geïnteresseerd in mierenbestrijding in Amersfoort? Neem dan snel contact op met Gert van Point Pest Control voor een exacte prijsopgave. Hij helpt je in no-time van de mieren af!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mieren

Wij hebben al een aantal seizoenen (zomer) in onze achtertuin mieren zitten. Dit hebben wij tot op heden goed zelf kunnen bestrijden. Echter troffen wij gisteren voor het eerst aan de andere kant van het raam, binnenshuis dus, mieren aan. Dit was een combinatie van 'gewone' mieren en vliegende mieren. Ik heb deze zwerm weggehaald en aan de buitenzijde van de woning een lokdoos gezet. Echter wil ik het graag eens en voor altijd laten uitroeien. Ik hoop spoedig van u te horen voor het maken van een offerte en voor de uitvoering van het bestrijden van het mierenprobleem. Alvast bedankt.

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben heel veel last van mieren in de achtertuin op verschillende plekken. Mierenlokdozen, spray, gif strooien, kokend water en bleek hebben tot nu toe onvoldoende effect. Wij willen heel graag van dat gekriebel en die mieren af! De overburen hebben ook last van mieren in de tuin. Misschien is een combinatie-afspraak mogelijk?

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Er zitten buiten op de muren bij osn erg veel mieren. De aantallen mieren blijven stijgen en we willen hier dus zo snel mogelijk vanaf voordat het nog erger drijgt te worden. Ik hoor graag of jullie dit kunnen komen bestrijden.

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

We hebben last van mieren binnen en buitenshuis. Er komen nu steeds meer 'vliegende mieren' naar binnen. Het is verschrikkelijk want ze zitten letterlijk overal. We willen deze plaag graag professioneel laten weghalen.

2 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben nu al zeker 6 weken last van mieren. We hebben mierengif gestrooid, maar dit helpt niet. We hebben een betegeld terras van ca 70 vierkante meter. Op 1 plek zie ik ze niet meer, dat komt waarschijnlijk door het gif. Toch komen ze steeds verder. Kunt u ons helpen?

2 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder