Houtworm bestrijden Amersfoort

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Amersfoort? Ik ben Gert van Point Pest Control en ik werk als houtwormbestrijder in Amersfoort en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Amersfoort

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Amersfoort nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Amersfoort. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Gert van Point Pest Control. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Amersfoort: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Amersfoort vind je bij ons: Gert van Point Pest Control weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Els uit Almere

Binnen een dag van de wespen af. Prima geregeld!

Jan uit Zeewolde

Niels gobel was keurig op tijd en gaf duidelijke uitleg over de bestrijdingswijze, om aansluitend aan de slag te gaan. Daarna keurig gewezen op het ve...

Lees de hele review

G a m uit Mijdrecht

S morgens gebeld gelijk doorverbonden en een afspraak gemaakt. In de middag is de verdelger gekomen en was het probleem opgelost. Ben zeer tevreden.

Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Amersfoort?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Amersfoort begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Gert en hij beantwoordt al je vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

Het betreft een aankoop van een huis. Het bleek uit het bouwkundige rapport dat nader onderzoek vereist is na aanleiding van waargenomde actieve houtworm sporen. Ik heb een gedetailleerde inspectie en dan de offerte nodig voor de bestrijding. Is dit mogelijk af te spreken?

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

In ons bouwkundig rapport is boktor geconstateerd in vloerdelen. Er zitten op verschillende plekken gaten en er is ook sprake van zaagsel. Kunt u z.s.m. een keer langs komen om de boktor te bestrijden.

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij vermoeden dat we last hebben van houtworm. Sinds een week of twee, drie komen we de kevertjes tegen in één van de slaapkamers. Pas afgelopen zondag realiseerden we ons dat het weleens houtworm kon zijn. We hebben de betreffende slaapkamer deels ontruimd, en enkele tientallen kevertjes gedood. In totaal hebben we afgelopen 2, 3 weken zo'n 150 kevertjes gedood. We hebben nog niet kunnen achterhalen waar de kevertjes vandaan komen. Graag snel advies of een afspraak.

1 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Binnenkort ontvangen wij de sleutels van ons nieuwe huis. Bij de bouwkundige keuring is vastgesteld dat er houtworm actief is. Graag ontvangen we een offerte voor de bestrijding en preventie hiervan.

2 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Wij hebben een huis gekocht in Amersfoort en tijdens de bouwkundige keuring bleek er houtworm te zitten in de houten balken van de zolder en in de schuur. Wij willen dit begin mei waarschijnlijk laten verwijderen. We hopen dat jullie ons kunnen helpen.

2 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder