Duiven verjagen Amersfoort

Jouw lokale duivenverjager

Duiven verjagen in Amersfoort? Hallo, ik ben Baltus van AOB ongediertebestrijding. Graag wil ik je helpen met duiven bestrijden in Amersfoort, waar ze ook zitten! Stop de ergernis vandaag nog door mij te bellen of mailen via Beestjes Kwijt. Samen gaan we de strijd tegen de duiven aan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw duiven bestrijding in Amersfoort

Welkom bij Beestjes Kwijt, waar je voor elke ongedierteplaag een ervaren ongediertebestrijder uit je eigen regio kunt inschakelen! Wie hinder ondervindt van duiven in Amersfoort, kan vertrouwen op de kennis en ervaring van Baltus van AOB ongediertebestrijding. Hij kan op professionele wijze duiven verjagen in Amersfoort en brengt vakkundig wering aan. Ook geeft hij je alle nodige adviezen om nieuwe duivenplagen te voorkomen. Via ons kun je hem bellen of mailen: rechtstreeks contact verzekerd!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Duiven bestrijden Amersfoort: in en rondom je huis of bedrijf

Duiven verjagen om erger te voorkomen

Duiven worden niet voor niets vliegende ratten genoemd. Zeker als ze met velen komen, kunnen ze voor enorme overlast zorgen. Ze maken veel geluid, bevuilen je woning of bedrijfspand onophoudelijk met duivenpoep en brengen je gezondheid in gevaar. De duivensoorten die in ons land de meeste overlast veroorzaken zijn:

  • De stadsduif
  • De houtduif
  • De holenduif
  • De Turkse tortel

Stadsduiven komen het meest in steden voor, gevolgd door houtduiven. Deze laatste soort is samen met de holenduiven ook veel in parken, bossen en op het platteland te vinden. De Turkse tortel is wat zeldzamer: deze duivensoort komt vooral voor op het platteland voor, waar ze bepaalde soorten gewassen plunderen en de grond vernielen.

Heb jij last van duiven in of rond je huis of bedrijfspand? Zet je dan maar schrap. Duiven dragen namelijk schimmels, virussen en bacteriën met zich mee waar je heel ziek van kunt worden, zeker als je in aanraking komt met de uitwerpselen. Deze bevatten ook nog eens een zuur dat verschillende materialen kan aantasten, zoals lood, zink, koper, verf, baksteen en natuursteen. Auto’s, geschilderde gevels, maar ook (openbare) kunstwerken kunnen door dit zuur dus ernstig beschadigd raken.

Duiven verzamelen ook voortdurend nestmateriaal. Veertjes, takjes of pluisjes komen dan in goten, afvoeren en regenpijpen terecht. Ook de nesten zelf zorgen voor zeer irritante verstoppingen.

Genoeg van de schade en wil je de duiven bestrijden in Amersfoort? Dan is het verstandig dat je nu contact opneemt met Baltus van AOB ongediertebestrijding. Hij zorgt ervoor dat de duiven zo snel mogelijk weer verdwijnen. Eén telefoontje of een mailtje en hij komt je zo snel mogelijk helpen!

9.2

Baltus, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Baltus Reinhart, werkzaam in Hilversum en omgeving, heeft jarenlange ervaring met ongediertebestrijding. “Communicatie en samenwerking zijn de sleutels voor succesvolle ongediertebestrijding. Klanten weten wat ze van mij mogen verwachten, maar andersom ook. We bespreken bijvoorbeeld wat er gedaan moet worden om de overlast op te lossen. Anders is het ongedierteprobleem in een mum van tijd weer terug.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Robert

We hadden al geruime tijd last van Motmuggen en uiteindelijk besloten Mark te bellen. Nummer gevonden via Google. Hij gaf in eerste instantie aan eers...

Lees de hele review

ben

Zeer tevreden over de kennis en kunde van de medewerkers van Vennink. Snelle actie ondernomen en ook de nazorg is top.

Marleen

Helaas na jaren weer last van ratten. Waren helaas het telefoonnummer van Ton kwijt. Dus in zee met een ander bedrijf. Wat een verschil in vakmanschap...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost duiven verjagen in Amersfoort?

Professionele duivenbestrijding voor een eerlijke prijs

Duiven mogen alleen in zeer uitzonderlijke gevallen gedood worden. Voor alle andere gevallen geldt dat ze verjaagd moeten worden. Maar wat kost duivenbestrijding in Amersfoort? De ongediertebestrijder zal eerst een goed beeld moeten krijgen van de duivenplaag. De volgende vragen zijn dan belangrijk:

  1. Om welke duivensoort gaat het?
  2. Waar zitten de duiven precies?
  3. Wat voor wering moet er worden aangebracht?
  4. Welke materialen zijn nodig voor de wering?
  5. Hoeveel tijd zal de aanleg van wering in beslag nemen?

Met wering moet worden voorkomen dat de duiven in of op een gebouw verblijven. Heb je hulp nodig met het verjagen van duiven, dan zit je bij [naam bestrijder] van [naam bedrijf] goed! Na inspectie van het probleem bespreekt hij zijn oplossing en de bijbehorende kosten met jou. Maak nu een afspraak met hem en verwacht professionele duivenbestrijding in Amersfoort tegen een eerlijke prijs!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van duiven

Wij willen graag, als bedrijf, de duiven bij ons gebouw laten bestrijden. Is dit mogelijk?

2 jaar geleden

Utrecht • Amersfoort •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder