Wespennest verwijderen Alphen aan den Rijn

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Alphen aan den Rijn? Hallo, ik ben Gert van Point Pest Control en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Alphen aan den Rijn

Bij je woning of bedrijfspand in Alphen aan den Rijn hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Alphen aan den Rijn. Gert van Point Pest Control schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Alphen aan den Rijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Alphen aan den Rijn: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Alphen aan den Rijn

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Alphen aan den Rijn gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Alphen aan den Rijn is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Alphen aan den Rijn? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Gert van Point Pest Control. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Jan uit Zeewolde

Niels gobel was keurig op tijd en gaf duidelijke uitleg over de bestrijdingswijze, om aansluitend aan de slag te gaan. Daarna keurig gewezen op het ve...

Lees de hele review

Rianne uit Goes

Zeer snelle reactie en belangrijker nog: zeer snelle actie, prettige communicatie. Kennis van zaken is super. Betrouwbaar en accuraat. Kortom: top!!

Bertus uit Eibergen

Prima service,aardige man

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Alphen aan den Rijn?

Wespen bestrijden in Alphen aan den Rijn doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Alphen aan den Rijn deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Wij hebben een wespennest in een plantenbak in onze voortuin. Dit is heel er vervelend, omdat de plantenbak net naast de voordeur staat. Wij willen dit probleem zo snel mogelijk oplossen.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Wij hebben een wespennest onder dakpannen bij ons dakraam op de 2e verdieping van ons huis aan de Costa Ricastraat in Alphen aan den Rijn. We willen er graag vanaf voordat het een plaag gaat worden. Kunt u ons hierbij helpen?

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Er vliegen veel wespen rondom mijn hortensia in de achtertuin. Ik vermoed dat er een nest in zit. Ik weet dit niet zeker omdat er slecht zicht op is en ik eigenlijk niet durf te kijken. Ik wil het nest weg laten halen.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Wij zijn erachter gekomen dat er een wespennest zit in een laars die in de schuur staat. De schuur staat helemaal vol dus wellicht is het moeilijk om bij het nest te komen. Zouden we een offerte kunnen krijgen?

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Drie weken geleden is er iemand langs geweest omdat we last hadden van wespen in de grond. Dit bleken urnwespen te zijn. De behandeling blijkt niet genoeg, aangezien we er nu weer last van hebben. We willen nu een professionele blijvende behandeling.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder