Muizen bestrijden Alphen aan den Rijn

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Alphen aan den Rijn? Aangenaam, ik ben Gert van Point Pest Control en ik werk vrijwel iedere dag in Alphen aan den Rijn als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Alphen aan den Rijn: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Alphen aan den Rijn

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Gert van Point Pest Control. Gert helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Gert in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Alphen aan den Rijn: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Alphen aan den Rijn was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Gert van Point Pest Control staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Lambertus uit Almere

Bestrijding van het wespennest snel en adequaat uitgevoerd

Mattheus uit Enschede

Geweldig goed opgelost, vorig jaar ook al een nest gehad en toen ook prima geholpen. Ik beveel han schorfhaar zeker aan

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Alphen aan den Rijn?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Alphen aan den Rijn al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Alphen aan den Rijn duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Alphen aan den Rijn!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Wij wonen in een rijtjeshuis en zowel wij als de buren hebben al langere tijd last van muizen. We hebben al samen met de buren afgesproken om vallen te plaatsen en gif te gebruiken maar dat werkte niet. We zouden graag de hulp van jullie willen inschakelen en zo gezamenlijk met de buren willen betalen voor het verhelpen van dit probleem.

7 maanden geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Sinds kort heb ik het idee dat we last hebben van muizen. Ik denk ze te horen lopen in het plafond. Ook hoor ik een soort knaaggeluid. Verder heb ik nog geen sporen gezien, maar ik ben er bang voor dat het toch echt muizen zijn. Ik zou graag jullie hulp inschakelen.

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Al meerdere maanden hebben wij last van muizen. Muizenvallen en gif werkt niet. Als we op de bank tv zitten te kijken lopen ze zelfs over de bank heen en door de woonkamer. Het is zeer onprettig en willen nu toch echt professionele hulp.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Afgelopen week hadden we één muis op zolder. We hebben toen gif neergezet en vannacht hadden we ineens 3 of 4 muizen op zolder. We konden niet slapen door de herrie en angst. Ik hoor graag z.s.m. van jullie.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Ik heb last van muizen verspreid over mijn hele woning. Sinds kort lopen ze zelfs door onze slaapkamers. Ik wel heel graag zo snel mogelijk van de muizen af en kan daar jullie hulp wel voor gebruiken.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Mijn dochter heeft allemaal jeukende bultjes op haar benen, vermoedelijk door bedwantsen. Hoeveel kost het om deze vervelende beestjes te laten bestrijden? Wij willen er graag vanaf.

2 jaar geleden

Gelderland • Ede •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder