Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn gewenst? Gelukkig sta ik, Gert van Point Pest Control, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 10.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 15+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Alphen aan den Rijn nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Alphen aan den Rijn

Ontregelt het ongedierte je huishouden of je bedrijfsvoering? Via Beestjes Kwijt kun je dan snel en eenvoudig ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn inschakelen. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Gert van Point Pest Control komt regelmatig in Alphen aan den Rijn om allerlei soorten ongedierte op een veilige en verantwoorde manier te bestrijden. Een afspraak met deze professional is zo geregeld! Je belt ons of je stuurt een berichtje en jouw expert komt zo snel mogelijk!

Van welk ongedierte in Alphen aan den Rijn heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Woon of werk je in Alphen aan den Rijn en beleef je stressvolle dagen door ongedierte? Hoe sneller je het beestje herkent, hoe sneller er een oplossing kan komen! In onderstaand rijtje vind je de meest voorkomende soorten ongedierte in Alphen aan den Rijn. Dit kan je helpen om jouw probleem te omschrijven als je de ongediertebestrijder voor Alphen aan den Rijn contacteert voor een afspraak!

Het herkennen van ongedierte kan en uitdaging zijn, zeker als de beestjes zich amper laten zien. Wil je absolute zekerheid? Dan moet je ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn bellen voor een inspectie. Wacht hier niet te lang mee, anders kan de schade in je woning of bedrijf zich nog verder uitbreiden. Na inspectie zul je een passend voorstel krijgen om het ongedierte weg te krijgen. Professionaliteit gegarandeerd!

Ongedierte bestrijden Alphen aan den Rijn: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Het centrum van Alphen aan den Rijn trekt dagelijks veel bezoekers. De afwisseling van grote winkels, gezellige terrasjes en kleine boetiekjes maken de stad een ware trekpleister. Deze vele bezoekers laten jammer genoeg soms veel zwerfafval achter waardoor ongedierte ook graag een bezoekje brengt aan het stadscentrum.

Alphen aan den Rijn is een historische stad, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe gebouwen meer worden gebouwd of dat er geen gebouwen worden gesloopt. Ongedierte zoals zwammen of houtaantastende schimmels worden door het slopen van huizen en gebouwen zichtbaar en nieuwbouw geeft de perfecte leefomstandigheden voor beestjes die dol zijn op hoge luchtvochtigheid. Dit ongedierte is niet van plan uit zichzelf weg te gaan, daarvoor is een professionele ongediertebestrijder nodig.

Ook rondom Alphen aan den Rijn spelen er ongedierteproblemen. De stad wordt namelijk omringd door water, parken en bossen. Deze plekken trekken naast toeristen ook veel ongedierte aan. De beestjes trekken na een tijdje naar de huizen en gebouwen rondom deze plassen, parken en sloten. Hierdoor hebben steeds meer mensen te maken met een ongedierteplaag.

Heb jij last van ongedierte in en rondom je huis of bedrijf? Twijfel niet te lang en schakel een ongediertebestrijder in in Alphen aan den Rijn. Gert van Point Pest Control staat je graag bij. Hij komt zo snel mogelijk ter plaatse om korte metten te maken met het ongedierte!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

Ongedierte bestrijden in Alphen aan den Rijn is vaak maatwerk

Wie ons belt of mailt voor ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn kan een uitstekende service verwachten. Deze service begint bij een juiste berekening van de kosten. Gert van Point Pest Control is jouw ongediertebestrijder voor Alphen aan den Rijn. Hij zal een heldere en eerlijke prijs bepalen en dat doet hij aan de hand van de volgende punten:

  1. De ongediertesoort in of rond jouw woning of bedrijf
  2. De ernst van de ongedierteplaag
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen
  5. De benodigde tijd

Jouw expert zal mogelijk eerst een inspectie moeten uitvoeren om een duidelijk beeld te krijgen van jouw ongedierteprobleem. Zodra hij voor ogen heeft wat er precies moet gebeuren, zal hij eventueel ook een plan van aanpak schrijven. Hierin worden de werkzaamheden en de bijbehorende kosten gedetailleerd omschreven. Wil je alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail hem dan nu en maak aansluitend een afspraak.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Willem uit Nijmegen

Precies op de afgesproken tijd kwam een vriendelijke man aan de deur. Hij straalde vakkundigheid uit en verloste ons in no time van een vervelend wesp...

Lees de hele review

Enrico uit Wageningen

Paul uit Chasm

Goede en snelle service

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Alphen aan den Rijn

Wij wonen in een huis aan het water en hebben ontzettend veel last van muggen in huis. Wij hebben horren voor de slaapkamerramen aangeschaft, de luchtroosters zitten dicht en we hebben horren voor de ventilatieopeningen geplaatst. Dit helpt echter niks.

8 maanden geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Mijn angst is dat ik last heb van bedwantsen. 's Nachts heb ik last van bultjes en word ik wakker van de jeuk. De volgende dag zijn de bultjes echter wel weg en lijkt alles in orde. Verder tref ik geen sporen van bedwantsen aan. Ik zou toch graag een professional langs willen laten komen om te kijken of ik daadwerelijk last heb van bedwantsen of dat het iets anders is.

11 maanden geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Onze honden en katten hebben last van vlooien. Vermoedelijk zitten hierdoor ook eitjes op de vloeren. We krijgen de dieren echter niet vlo vrij. Graag zouden we iemand langs laten komen om dit probleem op te lossen.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Ik heb last van vliegen in de keuken. Ik heb de afgelopen twee dagen zeker 60 vliegen naar buiten gejaagd. Ze zitten vooral op één plek in de keuken. Ik weet echter niet hoe ik dit probleem moet aanpakken en zou daarom graag professionele hulp inschakelen.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

We hebben last van muizen in huis. We hebben er gisteren drie gevangen, maar denken dat het er nog meer zijn. Ze komen waarschijnlijk door de afzuigkap. Naast overlast van muizen hebben we ook last van een wespennest. Deze zit achter een ventilatie ingang in de buitenmuur. Graag zouden we iemand langs laten komen.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Alphen aan den Rijn •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder