Wespennest verwijderen Almelo

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Almelo? Hallo, ik ben Eric van Ongedierte Bestrijding Twente en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Almelo

Bij je woning of bedrijfspand in Almelo hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Almelo. Eric van Ongedierte Bestrijding Twente schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Almelo!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Almelo: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Almelo

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Almelo gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Almelo is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Almelo? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Eric van Ongedierte Bestrijding Twente. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Eric, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Ongedierte kan je leven helemaal ontwrichten. Als ervaren ongediertebestrijder weet Eric Roessink dit als geen ander. Eén telefoontje en hij staat voor je klaar!

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Lambertus uit Almere

Bestrijding van het wespennest snel en adequaat uitgevoerd

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Almelo?

Wespen bestrijden in Almelo doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Almelo deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Thuis heb ik gisteren een aantal wespen rondom een gaatje in de muur gevonden. Ik ben bang dat ik last heb van een wespenplaag en zelf weet ik niet wat ik moet doen. Hebben jullie advies?

1 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Wij hebben een wespennest aan het plafond in de garage. De wespen hebben zichzelf toegang verschaft in de ventilatie openingen, en dat is natuurlijk niet best. Kunnen jullie ons helpen met dit probleem? Ik wil er graag vanaf.

2 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Bij ons in de tuin heb ik gisteren een wespennest ontdekt. Daardoor vliegen er nu constant wespen door onze tuin. Hier ondervinden wij erg veel last van en wij hopen ook dat dit nest verwijderd kan worden. Kunnen jullie ons helpen?

2 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Ik heb een wespennest onder het boeiboord van onze garage. Ik zou het erg fijn vinden als iemand van jullie hiernaar kan komen kijken. Hoeveel kost een eventuele bestriding door jullie?

2 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Wij hebben wespen gevonden op onze zolder. Het waren er een stuk of vijf die over de grond liepen. We vermoeden dat het koninginnenwespen zijn en we willen graag dat er gekeken wordt. Kunnen jullie een keer langskomen?

2 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Wij hebben wespen in onze spouwmuur gevonden en hier willen wij graag vanaf. Kunnen jullie iets voor ons betekenen? Zelf weten wij niet hoe we hier vanaf komen. Ik hoor graag een antwoord terug.

4 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder