Muizen bestrijden Almelo

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Almelo? Aangenaam, ik ben Eric van Ongedierte Bestrijding Twente en ik werk vrijwel iedere dag in Almelo als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Almelo: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Almelo

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Eric van Ongedierte Bestrijding Twente. Eric helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Eric in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Almelo: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Almelo was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Eric van Ongedierte Bestrijding Twente staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Eric, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Ongedierte kan je leven helemaal ontwrichten. Als ervaren ongediertebestrijder weet Eric Roessink dit als geen ander. Eén telefoontje en hij staat voor je klaar!

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Anne uit Zuidveen

Meneer kwam zeer vriendelijk over aan de telefoon. Kon gelukkig op korte termijn al komen. Liep bij vorige afspraak wat uit, belde hier netjes over da...

Lees de hele review

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Almelo?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Almelo al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Almelo duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Almelo!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Ik vind sinds kort op verschillende plekken in mijn huis muzienkeutels. Ze liggen in mijn keukenkastjes en op zolder. Ik heb nog geen muizen zien lopen maar er zijn wel sporen dus ik wil dat er iemand naar komt kijken. Kan er iemand van jullie langskomen? En hoe duur is een eventuele bestrijding?

5 maanden geleden

Overijssel • Almelo •

Het lukt bij ons thuis niet om de muizen het huis uit te krijgen. Muizenvallen lijken niet te werken. Dit komt misschien omdat de muizen erg klein zijn, viel me op. In verband met mijn kleine kinderen wil ik graag dat er geen gif wordt gebruikt bij de bestrijding. Ik hoop dat jullie ze professioneel kunnen bestrijden.

2 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Wij hebben al een tijd een muizenprobleem. Er zitten meerdere muizen tussen de spouwmuren en plafond. We horen ze vaak lopen. Nou zijn we benieuwd of er iets aan gedaan kan worden en wat daar de kosten van zijn. We hopen spoedig van jullie te horen.

4 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Wij hebben muizen in huis. We wonen in een oud huis. Ze zitten in de muren waar ik niet bij kan. Hoe kan ik ze bestrijden? Ik heb er al vier achter mijn keuken in vallen te pakken. Helaas hoor ik ze 's avonds nog steeds over het plafond lopen. Ik hoop dat jullie kunnen helpen.

4 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder