Houtworm bestrijden Almelo

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Almelo? Ik ben Eric van Ongedierte Bestrijding Twente en ik werk als houtwormbestrijder in Almelo en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Almelo

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Almelo nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Almelo. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Eric van Ongedierte Bestrijding Twente. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Almelo: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Almelo vind je bij ons: Eric van Ongedierte Bestrijding Twente weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9

Eric, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Ongedierte kan je leven helemaal ontwrichten. Als ervaren ongediertebestrijder weet Eric Roessink dit als geen ander. Eén telefoontje en hij staat voor je klaar!

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
767 beoordelingen

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Charlotte uit Diemen

Professionele man met veel kennis van zaken en inzicht. Handelde echt heel snel en probleem was vrijwel direct verholpen en duurde niet langer dan 3 m...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Almelo?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Almelo begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Eric en hij beantwoordt al je vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

Ik heb waarschijnlijk houtworm in de schuur, kunt u hierbij helpen?

3 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Allemaal kleine gaatjes van 4-5 mm in de boomstammen van de blokhut, onder de gaatjes ligt houtstof. We weten niet zeker of het houtworm of boxtor is

3 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Wij hebben een jaar geleden kurkparket gelegd op zolder. In de plinten zitten nu houtwormen. Wat kunnen we doen om ze te bestrijden?

4 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder