Bedwantsen bestrijden Almelo

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Almelo? Aangenaam! Ik ben Eric van Ongedierte Bestrijding Twente en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Almelo

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Eric van Ongedierte Bestrijding Twente is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Almelo uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Eric houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Almelo: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Eric van Ongedierte Bestrijding Twente. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Almelo. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9

Eric, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Ongedierte kan je leven helemaal ontwrichten. Als ervaren ongediertebestrijder weet Eric Roessink dit als geen ander. Eén telefoontje en hij staat voor je klaar!

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Willem uit Nijmegen

Precies op de afgesproken tijd kwam een vriendelijke man aan de deur. Hij straalde vakkundigheid uit en verloste ons in no time van een vervelend wesp...

Lees de hele review

Hans uit Velserbroek

Top geregeld, snelle service en binnen no-time waren de wespen verdwenen/uitgeroeid! Super.

Anne uit Zuidveen

Meneer kwam zeer vriendelijk over aan de telefoon. Kon gelukkig op korte termijn al komen. Liep bij vorige afspraak wat uit, belde hier netjes over da...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Almelo?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Almelo inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Almelo komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Almelo. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Eric van Ongedierte Bestrijding Twente.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Wij zijn sindskort verhuisd, en sindsdien hebben wij thuis erg veel last van bedwantsen. Kunnen jullie ons van dit probleem afhelpen door deze beestjes te bestrijden? Dat zou ons enorm helpen.

10 maanden geleden

Overijssel • Almelo •

Ik heb de laatste tijd veel last van bultjes en jeuk op mijn armen. Volgens internet kunnen dit bedwantsen zijn. Kan er binnenkort iemand van jullie langskomen om te controleren of dit daadwerkelijk bedwantsen zijn? Ik heb er namelijk erg veel last van. Alvast bedankt!

1 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Er zijn mogelijk bedwantsen aanwezig in mijn huis. Ik heb last van rode bultjes en jeuk en ik heb nog geen mug gezien, dus dat kan het niet zijn. Hoe duur is het om jullie langs te laten komen voor een controle? Ik hoor het graag.

1 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Ik heb last van jeukende bultjes op mijn arm en ik denk dat dit weer komt door bedwantsen. Ik heb dit namelijk al vaker gehad, maar deze keer duurt het erg lang voor het stopt. Kunnen jullie een keer langskomen? Bij voorbaat dank.

1 jaar geleden

Overijssel • Almelo •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder