Wespennest verwijderen Alkmaar

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Alkmaar? Hallo, ik ben Jan van Traas Noord-Holland en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Alkmaar

Bij je woning of bedrijfspand in Alkmaar hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Alkmaar. Jan van Traas Noord-Holland schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Alkmaar!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Alkmaar: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Alkmaar

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Alkmaar gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Alkmaar is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Alkmaar? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Jan van Traas Noord-Holland. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Voor de bestrijding van insecten staat zorgvuldigheid bij Jan Rus voorop. Er zijn namelijk veel verschillende soorten insecten en de beste bestrijdingsmethode kan per soort flink verschillen. Daarom neemt hij altijd contact op met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) om vast te stellen om welke soort het precies gaat en welke behandelingsmethode ingezet moet worden. Verder gaat Jan altijd op bezoek voor een inspectie op locatie, omdat er verschillende oorzaken voor overlast kunnen zijn.

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Lucy uit Willemstad

Vriendelijk en snel geholpen.

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Alkmaar?

Wespen bestrijden in Alkmaar doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Alkmaar deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Bij terugkomst van vakantie begin september, vonden wij op zolder zo'n 30 dode wespen. Dit is het eerst in de 20 jaar dat we in het huis wonen. In de tuin troffen wij een wespennest aan in de klimop. Graag zouden wij het wespennest in de tuin weg laten halen en het huis laten inspecteren.

11 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

In de Burgemeester Dalenbergstraat in Alkmaar zitten meerdere wespennesten. We willen met alle straatbewoners in een keer alle wespen wegkrijgen. Zou dat kunnen?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Wij hebben bij onze vakantiewoning twee wespennesten zitten. Ze zitten allebei op de muur aan de achterkant van de woning. Kunnen jullie deze weghalen?

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Wij wonen in een jaren '30 woning en hebben in de houten betimmering van de overhangende dakgoot en in de schuur wespennesten zitten. We hebben er veel last, omdat we vaak buiten zitten. Vorige week viel het aantal wespen pas echt op. We willen graag de nesten weg laten halen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

We hebben een wespennest in de nok van het dak. De wespen komen ook binnen huis, dit vinden wij erg vervelend. Ik wil graag het nest professioneel laten verwijderen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder