Muizen bestrijden Alkmaar

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Alkmaar? Aangenaam, ik ben Jan van Traas Noord-Holland en ik werk vrijwel iedere dag in Alkmaar als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Alkmaar: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Alkmaar

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Jan van Traas Noord-Holland. Jan helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Jan in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Alkmaar: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Alkmaar was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Jan van Traas Noord-Holland staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Voor de bestrijding van insecten staat zorgvuldigheid bij Jan Rus voorop. Er zijn namelijk veel verschillende soorten insecten en de beste bestrijdingsmethode kan per soort flink verschillen. Daarom neemt hij altijd contact op met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) om vast te stellen om welke soort het precies gaat en welke behandelingsmethode ingezet moet worden. Verder gaat Jan altijd op bezoek voor een inspectie op locatie, omdat er verschillende oorzaken voor overlast kunnen zijn.

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review

Bertus uit Eibergen

Prima service,aardige man

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Alkmaar?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Alkmaar al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Alkmaar duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Alkmaar!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

De afgelopen avonden hoor ik telkens een muis tussen het plafond van mijn woonkamer en het dak van mijn woning lopen. Het lijkt er slechts één te zijn maar ik ben er bang voor dat het er al snel meer worden.

8 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik woon in een appartementencomplex in Alkmaar en de afgelopen 2 nachten heeft mijn kat een muis mee naar binnen genomen. Die kan dus in het gebouw leven of er naast. Ik zou graag willen dat er iemand langs komt om te kijken waar de muizen vandaan komen en dit oplost.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Wij hebben in een zeer korte tijd al meerdere keren muizen aangetroffen in het huis. We hebben er wel een aantal gevangen in muizenvallen maar we blijven ze toch terugzien. We zouden graag jullie hulp in willen schakelen om er voor goed vanaf te zijn.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik hoor muizen tussen het plafond en de zoldervloer. Ook heb ik ze al een aantal keer zien lopen voor en achter in het huis. Ik zou graag uw expertise willen en een offerte.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb muizen gesignaleerd in een keukenkastje en we horen ze op het plafond in onze uitbouw. Wat kunnen we het beste doen?

10 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder