Houtworm bestrijden Alkmaar

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Alkmaar? Ik ben Jan van Traas Noord-Holland en ik werk als houtwormbestrijder in Alkmaar en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Alkmaar

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Alkmaar nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Alkmaar. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Jan van Traas Noord-Holland. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Alkmaar: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Alkmaar vind je bij ons: Jan van Traas Noord-Holland weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9

Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Voor de bestrijding van insecten staat zorgvuldigheid bij Jan Rus voorop. Er zijn namelijk veel verschillende soorten insecten en de beste bestrijdingsmethode kan per soort flink verschillen. Daarom neemt hij altijd contact op met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) om vast te stellen om welke soort het precies gaat en welke behandelingsmethode ingezet moet worden. Verder gaat Jan altijd op bezoek voor een inspectie op locatie, omdat er verschillende oorzaken voor overlast kunnen zijn.

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

J.g.m. uit Maarn

Goede bereikbaarheid en communicatie. Wespennest in de grond in 1x met succes verwijderd.

Mattheus uit Enschede

Geweldig goed opgelost, vorig jaar ook al een nest gehad en toen ook prima geholpen. Ik beveel han schorfhaar zeker aan

Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Alkmaar?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Alkmaar begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Jan en hij beantwoordt al je vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

In de kruipruimte van onze nieuwe woning is houtworm geconstateerd tijdens de bouwkundige keuring. Daar zouden we graag vanaf willen.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik wil graag van mijn houtworm af, en ben benieuwd wat hiervan de kosten zijn?

2 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb houtwormgaatjes in mijn geoliede vloer (nieuwbouwhuis, dus op betonvloer op spaanplaatondervloer verlijmd) die ongeveer 12 jaar geleden is gelegd. Nooit eerder gezien, dus denk dat redelijk vers is. Is niet beperkt tot één hotspot, al is er wel een kant van de vloer waar meer gaatjes zitten. De vloer wordt binnenkort geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Daarna wil ik wel graag van het probleem af zijn. Nu heb ik gisteren een set met masker, spuit, pak en 10 liter Permethrin houdend middel gekocht. Ben van plan komend weekend te behandelen en dan volgende week de vloer te laten opknappen. Alleen..ik heb er geen goed gevoel bij. Ik heb een kat. Beestje gaat een week naar pension en komt dus na opknappen van de vloer terug. Ik weet niet goed hoe erg dit nu is voor de kat (los van wat u hierboven schrijft over de werkzaamheid van het middel). Vloer wordt geschuurd, maar schuurstof is er daarna nog wel in de woning, zoals op de wanden (gespoten). Weet u hoe lang Permethrin giftig blijft (ik weet dat de mens 48 uur uit huis moet blijven). Is het alleen als vloeistof/nevel giftig? Ik kan op internet nergens iets vinden en de dierenarts zegt alleen wat ik al weet, het is erg giftig voor katten. Wat kan ik beste doen, kan u mij komen helpen?

3 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Wij willen graag een huis kopen en tijdens de bouwtechnische keuring is er houtworm op het dak is aangetroffen. In het ergste geval betreft dit het gehele dak. Stel jullie gaan dit probleem oplossen, kunnen jullie dan de kosten inschatten?

4 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Houtworm verwijderen in balklaag: vloer/kruipruimte en dak.

5 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder