Bedwantsen bestrijden Alkmaar

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Alkmaar? Aangenaam! Ik ben Jan van Traas Noord-Holland en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Alkmaar

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Jan van Traas Noord-Holland is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Alkmaar uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Jan houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Alkmaar: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Jan van Traas Noord-Holland. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Alkmaar. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9

Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Voor de bestrijding van insecten staat zorgvuldigheid bij Jan Rus voorop. Er zijn namelijk veel verschillende soorten insecten en de beste bestrijdingsmethode kan per soort flink verschillen. Daarom neemt hij altijd contact op met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) om vast te stellen om welke soort het precies gaat en welke behandelingsmethode ingezet moet worden. Verder gaat Jan altijd op bezoek voor een inspectie op locatie, omdat er verschillende oorzaken voor overlast kunnen zijn.

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Bertus uit Eibergen

Prima service,aardige man

Hans uit Velserbroek

Top geregeld, snelle service en binnen no-time waren de wespen verdwenen/uitgeroeid! Super.

Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Alkmaar?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Alkmaar inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Alkmaar komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Alkmaar. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Jan van Traas Noord-Holland.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik heb laatst bedwantsen ontdekt in mijn slaapkamer. Ik ben bang dat als ik niet optijd ingrijp, ik straks last heb van een hele plaag. Daarom zoek ik professionele hulp en ik denk dat jullie wat voor mij kunnen betekenen. Bij voorbaat dank.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb al een tijde last van bedwantsen en ik wil hier onderhand graag iets aan laten doen. Ik heb namelijk last van rode bulten en jeuk en dit trek ik niet langer meer. Kunnen jullie mij van deze beestjes afhelpen?

9 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb in mijn appartement bedwantsen ontdekt. Hier zou ik natuurlijk graag vanaf willen. Wat kost het om deze beestjes door jullie te laten bestrijden? Alvast bedankt.

11 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Wij denken last te hebben van bedwantsen (rode vlekjes in bed en rode bultjes op de huid) en willen graag een indicatie van hoeveel het zou kosten om ze professioneel te laten bestrijden. Wij willen graag dat dit ongedierte weggaat.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Vermoedelijk hebben wij last van bedwantsen in de slaapkamer van onze dochter. We hebben ze zelf nog niet ontdekt maar we vermoeden wel dat ze er zijn. Wat kunnen wij hier tegen doen? Ik hoor graag een antwoord terug.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder