Ongediertebestrijding Alkmaar

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Alkmaar gewenst? Gelukkig sta ik, Jan van Traas Noord-Holland, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 7.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 5+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Alkmaar nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Alkmaar

Schakel je bij Beestjes Kwijt ongediertebestrijding voor Alkmaar in, dat weet je zeker dat je goed zit! Wij werken namelijk met een landelijk netwerk van zeer ervaren, lokale ongediertebestrijders. Wil je zo snel mogelijk van het ongedierte af en wil je ook advies over hoe je een volgende plaag kunt voorkomen? Dan komt Jan van Traas Noord-Holland graag bij je langs! Deze ongediertebestrijder stopt niet voordat alle beestjes in je woning of bedrijf verdwenen zijn: daar kun je van op aan!

Van welk ongedierte in Alkmaar heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Wordt de rust in jouw woning of bedrijf verstoord door ongedierte? Ongediertebestrijding Alkmaar maakt er korte metten mee! Maar eerst moeten we natuurlijk weten om welk beestje het gaat. Kun jij in onderstaand overzicht het beestje herkennen waar jij last van hebt? Zo ja, dan mag je ons meteen bellen voor een afspraak op korte termijn!

Vind je het lastig om het beestje in jouw woning of bedrijf te herkennen? Heb je moeite met het omschrijven van je ongedierteprobleem? Geen paniek, want je kunt onze ongediertebestrijder voor Alkmaar altijd inschakelen voor een inspectie. Hij onderzoekt om welk beestje het gaat en je krijgt een oplossing aangeboden. Ga je akkoord? Dan wordt meteen alles in het werk gesteld om het ongedierte weg te krijgen.

Ongedierte bestrijden Alkmaar: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Alkmaar

Alkmaar wordt steeds populairder onder toeristen. Dat is niet gek, want de stad is rijk aan winkels en er staan veel interessante monumenten, zoals de Waagtoren. En dan mogen we ook de wereldberoemde kaasmarkten in de binnenstad niet vergeten, waar bezoekers uit binnen- én buitenland op afkomen. Door al dit bezoek en door onoplettendheid van eigen bewoners kan er veel zwerfafval ontstaan in en rond de stad. Dit trekt de aandacht van meeuwen, muizen, ratten en allerlei ander ongedierte.

In en rond Alkmaar liggen ook veel grachten. Voor bootliefhebbers zijn de grachten ideaal om de stad goed te verkennen, maar het vocht trekt helaas ook ongewenste knaagdieren, vogels en insecten aan. Als die zich verder verspreiden, bijvoorbeeld naar woningen en bedrijven, dan zijn de rapen gaar. Zo kunnen ratten en meeuwen veel lawaai maken en voor ernstige vervuiling zorgen. Muggen steken je hele gezin of er leven veel akelige spinnen in en rond je pand.

Zit er in jouw woning of bedrijf in Alkmaar ook ongedierte en heb je er schoon genoeg van? Ongedierte bestrijding in Alkmaar: Jan van Traas Noord-Holland helpt je graag van de vieze beestjes af! Schakel je hem in, dan kun je rekenen op aangenaam contact en een waardevolle service. Alle aandacht gaat naar jouw ongedierteprobleem, zodat jij binnen de kortste keren weer prettig kunt wonen of werken!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Voor de bestrijding van insecten staat zorgvuldigheid bij Jan Rus voorop. Er zijn namelijk veel verschillende soorten insecten en de beste bestrijdingsmethode kan per soort flink verschillen. Daarom neemt hij altijd contact op met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) om vast te stellen om welke soort het precies gaat en welke behandelingsmethode ingezet moet worden. Verder gaat Jan altijd op bezoek voor een inspectie op locatie, omdat er verschillende oorzaken voor overlast kunnen zijn.

Logo evm Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Alkmaar

Ongedierte bestrijden in Alkmaar is vaak maatwerk

Ongedierte bestrijden in Alkmaar: wat kost dat eigenlijk? Jan van Traas Noord-Holland is jouw aangewezen ongediertebestrijder voor Alkmaar en kan je daar dus alles over vertellen. Het is echter wel zo dat de kosten per geval kunnen verschillen. Een inspectie op locatie kan dan noodzakelijk zijn om de prijs van een ingreep nauwkeurig te kunnen bepalen. De volgende vragen moeten dan beantwoord worden:

  1. Van welke ongediertesoort heb je precies last?
  2. Hoe ernstig is de plaag?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal moeten worden toegepast?
  4. Welke middelen zijn nodig voor de bestrijding?
  5. Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?

In bepaalde gevallen kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Van ongediertebestrijding Alkmaar krijg je precies te horen wat er moet gebeuren en welke kosten daaraan verbonden zijn. Mogelijk krijg je dan ook eerst een plan van aanpak aangeboden: hierin worden alle details van de bestrijding haarfijn uitgelegd. Meer weten over de kosten of meteen een afspraak maken? Bel of mail ons en je wordt vandaag nog te woord gestaan.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Chantal uit Soesterberg

Hele vriendelijke man, legde goed uit hoe het proces er na werkte

Helma uit Erp

Aangenaam persoon die snel en effectief de wespen bestreden heeft

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Alkmaar

Onlangs hebben wij op onze nachtkastjes hele kleine witte beestjes ontdekt. Ze zijn zo'n 0,5mm groot. We weten niet wat voor beestjes dit zijn. We willen graag dat er naar gekeken wordt, vooral omdat we een baby hebben.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb sinds een aantal weken last van vlooien in huis. De vlooien komen van mijn hond, ondanks anti vlooienmiddel voor de hond en meerdere malen insprayen van het huis met antivlooienmiddel blijven de vlooien.

7 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Op mijn laken liepen kleine beestjes, ik vermoed dat het bedwantsen zijn. Ik heb ook jeukende bultjes op mijn lijf.

9 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb heel veel spinnen in mijn voor- en achtertuin. De spinnen komen met dit weer ook naar binnen. Ik vind vaak nesten, die verwijder ik dan meteen. Een tijdje later komen ze gewoon weer terug. Ik kan niet rustig in de tuin zitten of naar buiten zonder spinnen tegen te komen. Ook het dak zit vol met spinnenwebben. Ik zou hiervoor hulp willen.

10 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

We hebben een mollenplaag. Vanuit het stuk gemeentegrond komen ze onze tuin in. Ook onder het pad door, dus er is verzakking. De gemeente wil niets doen. Ik wil graag af van deze mollen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder