Uw lokale ongediertebestrijder voor Alkmaar

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Alkmaar staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Alkmaar werken we samen met Traas Noord-Holland. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Alkmaar op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Alkmaar. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Alkmaar weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Alkmaar ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Alkmaar? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Alkmaar is een gezellige stad vol ongedierte

Alkmaar is een stad in Noord-Holland met een historisch karakter en een grachtengordel. De stad staat bekend om de Kaasmarkt, maar ook om het gezellige stadshart waar men heerlijk kan shoppen. De winkels worden afgewisseld door restaurants, cafés en discotheken. In de zomer staat het marktplein vol met terrasjes. Alkmaar is voor dagjesmensen een fijne stad, maar ook ongedierte vindt hier zijn weg. De grachten trekken bruine ratten aan en al het horeca zorgt voor aanwas van duiven, meeuwen en muizen. Ongedierte waar niemand op zit te wachten.

Niet alleen dagjesmensen weten Alkmaar te vinden, ook toeristen komen graag naar de stad. Vooral de musea en diverse oude panden zijn in trek. De horeca heeft goed ingespeeld op het toerisme, want er is voldoende keuze uit hotels, hostels en B&B’s. Deze overnachtingsplaatsen kampen helaas steeds vaker met bedwantsen. Dit is bijna niet te voorkomen, omdat toeristen deze beestjes ongemerkt meenemen op hun reis. Bedwantsen kunnen voor veel jeuk en nare, rode vlekjes op de huid zorgen.

Alkmaar herbergt ook een hogeschool en twee universiteiten. Studenten zijn dus ook in de stad te vinden. Ze wonen in goedkope studentenwoningen in en rond Alkmaar. Superfijn voor de studenten, maar ook een broedplaats voor ongedierte. Het is algemeen bekend dat studentenhuizen niet altijd even goed worden bijgehouden en schoongemaakt. Ongedierte, zoals muizen, vliegen en kakkerlakken, weten hier wel raad mee. Ze trekken bij de studenten in en eten hun buikje dag in en dag uit lekker vol.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Alkmaar, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Alkmaar krijgen we vooral meldingen van muizen, ratten, duiven en meeuwen. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Alkmaar door VVE’s, woningbouwverenigingen, studentenverenigingen, zorginstellingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Alkmaar naast de historische binnenstad om bekend staat. We begrijpen dat het uitermate vervelend is als een muizenfamilie in uw woning zit of als uw kantoorpand wordt geterroriseerd door allerlei kruipend ongedierte en uw belangrijke papieren worden aangetast.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht op de beestjes te openen. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur zijn en niet het gewenste effect bereiken. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. Wij helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Alkmaar is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de eerder genoemde grachten (hier zijn vooral bruine ratten dol op) en de vele studentenwoningen (muizen, kakkerlakken en vliegen komen hier op af). Ongedierte is in een grote stad als Alkmaar niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat muizen binnendringen in uw huis of dat bedwantsen zich voeden aan de eerste de beste gast in uw hotel. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Alkmaar. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Alkmaar. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Alkmaar

Veel spinnen in mijn voor en achtertuin. Komen met dit weer ook binnen. Vind vaak nesten die ik verwijder. Vervolgens zitten ze er weer. Kan niet rustig in de tuin of naar buiten zonder spinnen tegen te komen. Ook het dak zit vol met webben. wat zijn de mogelijkheden?

dinsdag 8 mei 2018
Waterhoenstraat, Alkmaar

Ik heb muizen gesignaleerd in een keukenkastje en we horen ze op het plafond in onze uitbouw. Wat kunnen we het beste doen?

maandag 12 maart 2018
Urkstraat, Alkmaar

Wij denken last te hebben van bedwantsen (rode vlekjes in bed en rode bultjes op de huid) en willen ze graag professioneel laten bestrijden.

zaterdag 10 maart 2018
Jaagpad, Alkmaar

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van muizen op een professionele manier, betreft particulier kleine woning, 1 vloer. Ben hier net komen wonen dus geen idee hoeveel muizen hier zijn er waar ze vandaan komen. Kunt u zo snel mogelijk contact met mij opnemen, alvast dank.

zaterdag 24 februari 2018
Reviusstraat, Alkmaar

We hebben een mollenplaag. Vanuit het stuk gemeentegrond komen ze onze tuin in. Ook onder het pad door, dus verzakking. De gemeente wil niets doen. Wat kunt u voor ons betekenen?

dinsdag 20 februari 2018
Koninginnelaan, Alkmaar

Vermoedelijk hebben wij last van bedwantsen in de slaapkamer van onze dochter. We hebben ze zelf nog niet ontdekt maar vermoeden wel dat ze er zijn.

zondag 18 februari 2018
Buizerdweg, Alkmaar

Wij hebben last van muizen tussen het plafond van de slaapkamer. Vorige week lag er een heleboel soort van stro hout hooi isolatie? Wat achter de plinten van het plafond komt, alles is er weggevreten. Nu zit er een lange gleuf tussen de muur en het plafond wat eerst dicht zat. Ook liggen er muizen keutels op de cv ketel, en soms horen we ze ook in het plafond rennen, maar het vreemde is dat ik ze nooit hoor knagen, maar er wel troep naar beneden komt.

zondag 11 februari 2018
Jan Brugmankade, Alkmaar

Sinds enige tijd horen wij tussen het plafond en de muren muizen rennen. Echter hebben wij wel twee katten, dus in huis hebben wij er geen last van. Wat moeten wij hiermee?

woensdag 7 februari 2018
Stationstraat, Alkmaar

Goedendag, ik had vorige week vlooien en daarna is het geescaleerd, ik hoor graag van u.

woensdag 31 januari 2018
Europa boulevard, Alkmaar

Onze katten hebben vlooien en ondanks dat ik ze meerdere keren met spul heb behandeld blijven ze terug komen. We hebben ook een kleine peuter van 2 rondlopen dus echt sprayen met gif heb ik nog niet gedaan. Zou ook niet weten waar ik moet beginnen. Ons huis is erg vochtig en stoffig.

dinsdag 23 januari 2018
Scheteldoekshaven, Alkmaar

Ik heb na een breuk in het riool last van rioolvliegen in de kruipruimte. Wat kan ik het beste doen?

dinsdag 9 januari 2018
Zeswielenstraat, Alkmaar

Ik heb last van vlooien. Ben vorig jaar verhuisd, daar had ik er erg veel last van, maar in mijn nieuwe huis word ik weer gebeten. Het huis wordt goed schoongehouden, maar het lijkt me fijn als er een professional naar komt kijken.

dinsdag 2 januari 2018
van Ostadelaan, Alkmaar

Graag hoor ik van u voor het maken van een afpraak ivm vlooien.

woensdag 13 december 2017
Annie MG Schmidstraat, Alkmaar