Ongediertebestrijding Alkmaar

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Alkmaar nodig? Hallo, ik ben Jan van Traas Noord-Holland. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Alkmaar. In de afgelopen 5+ jaar heb ik meer dan 7.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
5+ jaar ervaring
7.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Alkmaar

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Alkmaar ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Alkmaar nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Jan Rus of een van zijn collega's van Traas Noord-Holland voor de deur!

Van welk ongedierte in Alkmaar heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Alkmaar op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Alkmaar komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Alkmaar: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Alkmaar

Alkmaar wordt steeds populairder onder toeristen. Dat is niet gek, want de stad is rijk aan winkels en er staan veel interessante monumenten, zoals de Waagtoren. En dan mogen we ook de wereldberoemde kaasmarkten in de binnenstad niet vergeten, waar bezoekers uit binnen- én buitenland op afkomen. Door al dit bezoek en door onoplettendheid van eigen bewoners kan er veel zwerfafval ontstaan in en rond de stad. Dit trekt de aandacht van meeuwen, muizen, ratten en allerlei ander ongedierte.

In en rond Alkmaar liggen ook veel grachten. Voor bootliefhebbers zijn de grachten ideaal om de stad goed te verkennen, maar het vocht trekt helaas ook ongewenste knaagdieren, vogels en insecten aan. Als die zich verder verspreiden, bijvoorbeeld naar woningen en bedrijven, dan zijn de rapen gaar. Zo kunnen ratten en meeuwen veel lawaai maken en voor ernstige vervuiling zorgen. Muggen steken je hele gezin of er leven veel akelige spinnen in en rond je pand.

Zit er in jouw woning of bedrijf in Alkmaar ook ongedierte en heb je er schoon genoeg van? Ongedierte bestrijding in Alkmaar: Jan van Traas Noord-Holland helpt je graag van de vieze beestjes af! Schakel je hem in, dan kun je rekenen op aangenaam contact en een waardevolle service. Alle aandacht gaat naar jouw ongedierteprobleem, zodat jij binnen de kortste keren weer prettig kunt wonen of werken!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Voor de bestrijding van insecten staat zorgvuldigheid bij Jan Rus voorop. Er zijn namelijk veel verschillende soorten insecten en de beste bestrijdingsmethode kan per soort flink verschillen. Daarom neemt hij altijd contact op met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) om vast te stellen om welke soort het precies gaat en welke behandelingsmethode ingezet moet worden. Verder gaat Jan altijd op bezoek voor een inspectie op locatie, omdat er verschillende oorzaken voor overlast kunnen zijn.

Logo evm Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Alkmaar

Ongedierte bestrijden in Alkmaar is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Alkmaar te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Alkmaar lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Alkmaar weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Menno

Zeer prettige ervaring!

mandy

Ik ben tevreden. En.. niet geheel onbelangrijk. Beestjes vrij.

suzan

Super snelle reactie op mail. Duidelijke afspraken en snel en vakkundig geholpen

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Alkmaar

Onlangs hebben wij op onze nachtkastjes hele kleine witte beestjes ontdekt. Ze zijn zo'n 0,5mm groot. We weten niet wat voor beestjes dit zijn. We willen graag dat er naar gekeken wordt, vooral omdat we een baby hebben.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb sinds een aantal weken last van vlooien in huis. De vlooien komen van mijn hond, ondanks anti vlooienmiddel voor de hond en meerdere malen insprayen van het huis met antivlooienmiddel blijven de vlooien.

4 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Op mijn laken liepen kleine beestjes, ik vermoed dat het bedwantsen zijn. Ik heb ook jeukende bultjes op mijn lijf.

7 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Ik heb heel veel spinnen in mijn voor- en achtertuin. De spinnen komen met dit weer ook naar binnen. Ik vind vaak nesten, die verwijder ik dan meteen. Een tijdje later komen ze gewoon weer terug. Ik kan niet rustig in de tuin zitten of naar buiten zonder spinnen tegen te komen. Ook het dak zit vol met spinnenwebben. Ik zou hiervoor hulp willen.

8 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

We hebben een mollenplaag. Vanuit het stuk gemeentegrond komen ze onze tuin in. Ook onder het pad door, dus er is verzakking. De gemeente wil niets doen. Ik wil graag af van deze mollen.

11 maanden geleden

Noord-Holland • Alkmaar •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder