Wespennest verwijderen Aalten

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Aalten? Hallo, ik ben Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
5+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Aalten

Bij je woning of bedrijfspand in Aalten hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Aalten. Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Aalten!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Aalten: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Aalten

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Aalten gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Aalten is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Aalten? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Kees-Jan, aangenaam

Jouw persoonlijke ongediertebestrijder

Kees-Jan houdt ervan om ingewikkelde ongedierte problemen op te lossen. Hoe leeft een beestje? Hoe gedraagt het zich? Door zich dit af te vragen kan Kees alle soorten ongedierte te slim af zijn! Schakel hem in en hij komt zo snel mogelijk naar je toe.

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review

J.g.m. uit Maarn

Goede bereikbaarheid en communicatie. Wespennest in de grond in 1x met succes verwijderd.

Kim uit Bocholtz

Snel en vakkundig werk

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Aalten?

Wespen bestrijden in Aalten doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Aalten deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Bij ons boven de achterdeur vliegen veel wespen af en aan. Ze zitten denk ik onder de aftimmereing van de keuken. Het lijkt alsof ze al een deel van de voeg hebben weggehaald. Ik vermoed dat ze een nest in de spouwmuur willen bouwen. Kan dit bestreden worden en wat zijn de kosten daarvoor?

3 jaar geleden

Gelderland • Aalten •

We hebben een wespennest bij de voordeur. Dit is erg vervelend want er vliegen er erg veel rond. Ik ben al een aantal keer gestoken met simpelweg naar binnen lopen. Ik hoop dat jullie het nest voor mij kunnen bestrijden. Alvast bedankt.

3 jaar geleden

Gelderland • Aalten •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder