Wespennest verwijderen Aalsmeer

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Aalsmeer? Hallo, ik ben Elroy van Ongediertemeldpunt en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Aalsmeer

Bij je woning of bedrijfspand in Aalsmeer hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Aalsmeer. Elroy van Ongediertemeldpunt schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Aalsmeer!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Aalsmeer: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Aalsmeer

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Aalsmeer gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Aalsmeer is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Aalsmeer? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Elroy van Ongediertemeldpunt. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Elroy, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Elroy Kerklaan heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Ik ken echt alle beestjes, dus ik kan alle vragen beantwoorden. Vaak weet ik ook al meteen hoe een ongedierteprobleem is ontstaan. Mijn klanten zijn erg blij als ik met gerichte oplossingen kom.

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Erwin uit Diemen

Snelle respons op mijn aanvraag. Ruime aanpak van het probleem. Of geheel het probleem onder controle krijgt zal de geschiedenis moeten uitwijzen (is...

Lees de hele review

Paul uit Rijen

Na het ontdekken van een wespennest in onze haag hebben we traas ongedierte bestrijding gebeld. Diezelfde dag kwam er al iemand om het wespennest te b...

Lees de hele review

Willem uit Nijmegen

Precies op de afgesproken tijd kwam een vriendelijke man aan de deur. Hij straalde vakkundigheid uit en verloste ons in no time van een vervelend wesp...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Aalsmeer?

Wespen bestrijden in Aalsmeer doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Aalsmeer deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Ik heb een wespennest in de spouwmuur. Ik wil graag zo snel mogelijk vanaf. Ik heb geprobeerd om het zelf te bestrijden maar dit was zonder succes. Wat zijn de kosten om dit nest te laten vewijderen

1 jaar geleden

Noord-Holland • Aalsmeer •

Wespen vliegen de badkamer en de zolderkamer in. Ze lijken dus onder het dak/de dakgoot of in de spouw te zitten. Ik vermoed dat er daar ergens een nest zit. Ik hoop op een spoedige reactie.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Aalsmeer •

Beginnend wespennest in het tuin, tussen het hoge gras. Knagend geluid, dus ze zijn druk aan het bouwen. Ik wil het nest graag laten verwijderen voordat het zich uitbreid. Ik hoop dat jullie een professional kunnen inschakelen om het nest te verwijderen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Aalsmeer •

Ik vermoed dat er een wespennest onder de dakrand van onze aanbouw zit. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Graag uw advies en een offerte.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Aalsmeer •

Gisteren is er iemand geweest om een wespennest te verdelgen onder de rand van het dak. Nu zien we op die plek geen wesp meer, maar binnen is het bezaaid met wespen. Zowel dode als levende. Kan dit kwaad, ivm steken.

4 jaar geleden

Noord-Holland • Aalsmeer •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder