Last van wespen?

Bel 085 - 029 2200 of mail ons 24/7 en u wordt vaak dezelfde dag nog, door één van onze specialisten geholpen!

Wespenbestrijding? Schakel direct hulp in!

Elk jaar belanden er weer mensen in het ziekenhuis doordat ze het wespennest zelf proberen te bestrijden. Wespen kunnen erg agressief reageren als het nest wordt bedreigd en u in zwermen aanvallen, laat daarom wespenbestrijding aan de professional over! Onze lokaal geselecteerde bestrijders, hebben jarenlange vakkennis op dit gebied, dragen beschermende kleding, gebruiken hoogwaardige apparatuur en de juiste bestrijdingsmiddelen.

Waarom beestjes kwijt?

 • Wespenbestrijding is voor onze bestrijders dagelijks werk
 • 24/7 vrijblijvend bellen of mailen voor advies, offerte en bestrijding
 • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
 • Spoed? Vaak dezelfde dag nog geholpen
 • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
 • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
 • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding
 • Bestrijding
 • FAQ
 • Wespen info
 • Ongedierte onbekend?
 • Over ons

Wespenbestrijding 24/7 in Geheel Nederland

Probeer nooit de uitvliegopening(en) van een wespennest dicht te stoppen. De wespen zullen net zolang zoeken of knagen tot ze een andere uitgang hebben gevonden. Op die manier kunnen ze in grote aantallen ook binnen een huis of bedrijfspand terechtkomen. Met alle gevolgen van dien! Is het noodzakelijk dat een wespennest verwijdert wordt, dan kan dit het best gebeuren door het aanbrengen van een poedervormig insecticide in de openingen waar de wespen in en uit kruipen. Dit kunnen openingen zijn van het wespennest, of openingen in de buitenmuur van een gebouw, bijvoorbeeld ventilatieopeningen van de spouwmuur, gaten bij kozijnen of in een gat in de grond. Het maakt daarbij geen verschil of het wespennest zich dichtbij of verderop achter de opening bevindt. De wespenpoeder dient als werkzame stof propoxur, deltamethrin of permethrin te bevatten.

Wespen bestrijden

Het bestrijdingsmiddel kan met behulp van speciale apparatuur worden toegepast. De bedoeling is dat naar het wespennest terugkerende wespen in aanraking komen met het poeder, dat zij dan aan de beharing van het lijf en de poten of met het voedsel in het wespennest brengen. Hierdoor wordt ook het broed (de larven) en de koningin gedood. In de meeste gevallen zal de populatie enige uren na de wespenbestrijding zijn verdelgd. Na uitvoering van een bestrijding met wespenpoeder bij avond zal deze in de loop van de volgende dag zijn uitgeroeid. Wanneer het wespennest moeilijk te bereiken is omdat deze bijvoorbeeld onder de dakpannen of in de spouwmuur zit of als het een groot wespennest is op zolder, in de garage of in de tuin dan kunt u beter direct contact met ons opnemen.

Jaarlijks belanden er veel mensen in het ziekenhuis omdat ze zelf proberen een wespennest te verwijderen. Wespen zijn zeer agressief en kunnen bij de geringste verstoring aanvallen. Jaarlijks overlijden er mensen door slechts één wespensteek omdat ze zeer allergisch zijn. Ons advies is om in geen geval zelf aan de gang te gaan met het weghalen van een wespennest en deze op professionele wijze door een ongediertebestrijder te laten bestrijden.

Neem vrijblijvend per mail contact op voor professionele hulp! >>


Of Bel Direct 085 - 029 2200

VEELGESTELDE VRAGEN

1) Hoe kom in contact met een ongediertebestrijder in de buurt?

U vult vrijblijvend het contactformulier aan de rechterkant zo compleet mogelijk in. Wij zullen contact met u opnemen voor advies, offerte of het maken van een afspraak met onze lokale bestrijder bij u in de buurt. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 029 2200

2) Ben ik verplicht om een afspraak te maken na het invullen en versturen van het contactformulier?

Nee, u vult het contactformulier vrijblijvend in en dit verplicht u tot niets.

3) Wat zijn de kosten van het verwijderen van een wespennest? 

Aanvragen van de kosten voor bestrijden van een wespennest doet u bij ons per mail of telefonisch. Samen met een van onze specialisten wordt uw situatie geïnventariseerd en zullen wij met een vaste prijs en behandelingsvoorstel komen. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en de prijzen zijn inclusief BTW.

4) Krijg ik garantie op de bestrijding van het wespennest?

Beestjes Kwijt kent een seizoensgarantie. Deze garantie houdt in dat wanneer het wespennest in dezelfde periode terugkeert, de wespenverdelger nogmaals langskomt zonder extra kosten. Het kan namelijk sporadisch voorkomen dat moeilijk te verwijderen wespennesten terugkeren. In dat geval bent u echter verzekerd van een blijvende oplossing van het wespenprobleem!

Uiteraard geldt deze seizoensgarantie niet wanneer:

 • Het een totaal ander wespennest op een andere locatie betreft.
 • U de aanbevelingen en aanwijzingen van de wespenverdelger niet heeft opgevolgd waardoor het probleem door uw eigen toedoen is teruggekeerd.
 • De terugkeer van het wespennest buiten het seizoen valt. Ieder jaar vervalt een wespennest dus een nieuw jaar is een nieuw seizoen.

5) Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met op te nemen. Beestjes Kwijt garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Neem vrijblijvend per mail contact op voor professionele hulp! >>


Of Bel Direct 085 - 029 2200

Leefwijze van wespen

Wespen behoren tot de sociaal levend insecten, d.w.z. dat zij in meer of minder grote groepen bij elkaar leven. In het voorjaar legt het reeds in het vorige najaar bevruchte wijfje, de "koningin" van de staat, een nest aan, meestal op een beschutte plaats, in schuren, muurholten, spouwmuren, onder het dak, e.d. of in de grond. De raten worden gemaakt van grijze of bruingele, papierachtige stof, bereid uit door het insect fijngekauwde hout en andere vezels. De raten zijn altijd omgeven door een min of meer ballonvormig omhulsel eveneens bestaande uit hetzelfde papierachtige materiaal.
Ongeveer een maand na de aanleg van het nest - medio mei - komen de eerste werksters uit de poppen. Deze nemen het werk van de verdere uitbouw van het nest en de verzorging van het broed over van de koningin, die nu het nest niet meer verlaat en eieren blijft leggen. In augustus en september worden er mannelijke wespen geboren en kort daarna nieuwe, doch nu vruchtbare wijfjes. Deze verlaten het nest om te paren. De mannelijke wespen sterven vrijwel direct na de paring, terwijl in de loop van het najaar alle inwoners (koningin + werksters) van het nest afsterven. Het oude nest wordt niet meer bewoond. De jonge bevruchte wijfjes zoeken een beschutte plaats op voor de overwintering om in het voorjaar een nieuwe kolonie te stichten. De nestgrootte varieert van 500 stuks tot zelfs enkele tienduizenden exemplaren in één nest.

Wespen hebben behoefte aan koolhydraten (suikers). De meeste wespensoorten verkrijgen dit door de opname van nectar uit bloemen, honingdauw (suikerhoudende vloeibare afscheiding van bladluizen), vruchtvlees en sap van rijpe vruchten (peren, pruimen o.a.), maar ook met vloeibare zoete voeding en genotmiddelen bestemt voor menselijke consumptie (limonade, stroop e.d.). De eiwitten, die de wespen nodig hebben voor de instandhouding van hun eigen lichaam, maar vooral voor de voedering van de larven, verschaffen zij zich door het vangen en consumeren van andere insecten.
Uit het bovenstaande blijkt dat wespen een rol kunnen spelen in het opruimen van schadelijke of hinderlijke insecten. Hierbij kun je dus vermelden dat ze nuttig zijn.
Vaak veroorzaken ze echter meer overlast. Denk hierbij ook aan allergie wat in sommige gevallen levensbedreigend kan zijn en is het dus noodzaak dat wespennesten verdelgd worden.

Neem vrijblijvend per mail contact op voor professionele hulp! >>


Of Bel Direct 085 - 029 2200

Ander Ongedierte?

Is het onduidelijk van welk ongedierte u last van denkt te hebben? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan per telefoon op 085 - 029 2200 of via het contactformulier. Vindt u het lastig om te benoemen wat precies de problemen zijn of het ongedierte te beschrijven? Een van onze vakkundige medewerkers komt graag bij u langs om ter plekke te inspecteren om welk soort ongedierte het gaat.

Neem vrijblijvend per mail contact op voor professionele hulp! >>


Of Bel Direct 085 - 029 2200

Beestjes Kwijt, in een mum van tijd uw ongedierte kwijt!

Beestjes Kwijt kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door de jarenlange ervaring van onze geselecteerde lokale ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door onze landelijke bereikbaarheid met lokale ongediertebestrijders zijn wij altijd in de buurt om u een effectieve oplossing te bieden. 

Bij Beestjes Kwijt is de klant koning. Onze bestrijders denken met de klant mee en gebruiken hun kennis en expertise om elke bestrijding zo succesvol mogelijk uit te voeren.
De door ons geselecteerde lokale ongediertebestrijders zijn gemotiveerd en allemaal vakkundig opgeleid. Zij volgen regelmatig opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om bekend te zijn met de laatste ontwikkelingen.

Wilt u meer informatie of meteen een ongediertebestrijding in gang zetten? De lokale bestrijders die zich hebben aangesloten bij Beestjes Kwijt staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Binnen 24 uur na uw melding staan zijij voor uw deur, waar dan ook in Nederland!

Neem vrijblijvend per mail contact op voor professionele hulp! >>


Of Bel Direct 085 - 029 2200

Help me van mijn probleem af

Meer dan 500 tevreden klanten
 • In onze schuur hadden wij last van een wespennest. Het was de volgende ochtend direct al verholpen. Klantvriendelijke bestrijder en betaalbaar.

  - D. de Braak, Heerenveen

  Direct gemaild toen we van vakantie terug kwamen en dezelfde middag was het karwij al geklaard. Super bedankt voor de snelle wespenbestrijding.

  - Harrie van Kleef, Helmond

  In onze garage hadden wij last van een wespennest. ´s Avonds rond 20.00 uur gemaild en de volgende ochtend was het al verholpen. Snelle service en aardige vakmensen.

  - P. de Vries, Amsterdam

Al onze lokale bestrijders zijn gespecialiseerd in bestrijding van wespen. Bel 088 - 233 7853

Ontevreden of heeft u een vraag over wespenbestrijding? Neemt u dan contact met ons op.

In een mum van tijd uw ongedierte kwijt? Beestjes Kwijt is het adres voor alle ongediertebestrijding in en rondom uw huis! Door de jarenlange ervaring van onze geselecteerde lokale ongediertebestrijders hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van ongediertebestrijding en preventie van ongedierte. De bij aangesloten ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt zijn gemotiveerd en allemaal vakkundig opgeleid. Zij volgen regelmatig opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om bekend te zijn met de laatste ontwikkelingen. Wilt u persoonlijk advies? Bel ons gerust op 085 - 029 2200 (lokaal tarief).