Vlooien bestrijden Rijen

Jouw lokale vlooienbestrijder

Vlooien bestrijden in Rijen? Dan ben ik, Kees van Traas Midden-Brabant jouw aangewezen expert! Ik kom vrijwel iedere dag in Rijen om een succesvolle vlooienbestrijding uit te voeren. Twijfel niet om te mailen of te bellen, want vlooien bestrijden is één van mijn specialiteiten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw vlooienbestrijding voor Rijen

Vlooien zijn parasieten. Ze bijten in de huid van katten, honden of mensen waardoor hels jeukende bulten ontstaan. Heb je net vlooien aangetroffen in je woning of bedrijf in Rijen? Bij Beestjes Kwijt laten we je niet vallen! We brengen je rechtstreeks in contact met Kees van Traas Midden-Brabant. Hij zorgt ervoor dat alle vlooien vliegensvlug verdwijnen! Je hond zal weer kwispelen, je kat zal weer spinnen en je bedden zullen weer vlooienvrij zijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Vlooien bestrijden in Rijen: in en rondom je huis of bedrijf

Vlooienbestrijding is voor iedereen mogelijk

Spreek het woord ‘vlooien’ uit en je ziet de mensen om je heen al zenuwachtig heen en weer schuiven. Nagels krassen over willekeurige stukjes huid. Spookjeuk? Misschien zitten er wel echt vlooien in je huis of bedrijf, anders zou je er ook niet over beginnen! Helaas kunnen vlooien overal voorkomen in Rijen. Ze zitten in woningen, hotels of zorginstellingen en ze maken alle bewoners, tweevoeters of viervoeters, het leven zuur!

Vlooien zijn slechts een paar millimeter groot, dus het lastig om ze met het blote oog te zien. Wanneer valt een plaag dan op? Je ziet dat je hond of kat zich uitgebreid aan het krabben is. Mogelijk zie je ook kleine zwarte stipjes in de mand of op de kleedjes van je huisdier. Dit kunnen uitwerpselen van vlooien zijn! Je kunt je huisdier ook even doorkammen: als je kleine zwarte beestjes in de vacht ziet zitten, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat het om vlooien gaat!

De meest voorkomende vlo is de kattenvlo. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan deze vlooiensoort ook honden en mensen lastigvallen. Het bestrijden van deze vlooien moet op grondige wijze gebeuren. Niet alleen de vlooien, maar ook de eitjes moeten dan worden bestreden. Dit vereist nauwkeurig werk van een vakman!

Ongediertebestrijder Kees van Traas Midden-Brabant staat al voor je klaar. Een telefoontje of een mailtje is genoeg! Hij komt dan zo spoedig mogelijk naar jouw adres in Rijen rijden. Dat is de service van vlooien verwijderen in Rijen: in een mum van tijd ben jij van de vlooien af!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Enrico uit Wageningen

Helma uit Erp

Aangenaam persoon die snel en effectief de wespen bestreden heeft

Paul uit Rijen

Na het ontdekken van een wespennest in onze haag hebben we traas ongedierte bestrijding gebeld. Diezelfde dag kwam er al iemand om het wespennest te b...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost vlooienbestrijding in Rijen?

Vlooien bestrijden kan tegen elke prijs

Van een vlooienplaag wordt geen mens of dier blij. Het is dan erg fijn dat je door een professional geholpen kunt worden. Maar hoeveel betaal je voor een ingreep? Dit kan per situatie verschillen. Onze ongediertebestrijder maakt een duidelijke berekening als er genoeg bekend is over het volgende:

  1. Hoe ernstig is de vlooienplaag? Hoeveel ruimtes moeten dus behandeld worden?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Welk materiaal moet gebruikt worden voor inspectie en vlooien bestrijding?
  4. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?
  5. Hoeveel werkuren zullen er in totaal nodig zijn?

Om antwoord te krijgen op deze vragen voert de ongediertebestrijder eerst een inspectie uit. Hij spoort de vlooienhaarden op en krijgt zo een goed beeld van de plaag. Meer weten over de kosten van vlooien bestrijden in Rijen? Neem dan gauw contact op met onze expert!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vlooien

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met vlooien in Rijen!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder