Boktor bestrijden Oss

Jouw lokale boktorbestrijding

Boktor bestrijden in Oss? Welkom, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Jij bent vast op zoek naar een goede boktorbestrijder en ik kan je helpen! Maak een afspraak met me en we maken samen een einde aan die vervelende boktor in je woning of bedrijfspand. Een telefoontje of een mailtje is voldoende!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw boktorbestrijding in Oss

Denk jij dat er boktor in je woning of bedrijf in Oss zit? Aarzel dan geen seconde om via Beestjes Kwijt de hulp van een ervaren boktorbestrijder in te roepen. Deze heb je zo gevonden, want wij werken samen met een landelijk netwerk van ongediertebestrijders. We koppelen je rechtstreeks aan Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Binnen 24 uur staat hij voor je deur voor een inspectie. Wacht niet te lang met bellen, want boktor in je woning of bedrijf is een serieuze zaak!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Boktor bestrijden Oss: in of rondom je huis of bedrijf

Boktor bestrijding mag je gerust aan ons overlaten!

De larven van de boktor eten van zachte, liefst onbewerkte houtsoorten. Nog slechter nieuws is dat de larven zich in de lengterichting van houten draagbalken eten. Dit betekent dat het hout nog sneller zal verzwakken dan bij, laten we zeggen, houtworm. Hoe eerder je dus boktor ontdekt of hoe eerder je hier onderzoek naar laat doen, hoe beter!

Zie je ook ovale gaten in het hout van gelijke grootte? Deze gaten kunnen uitvliegopeningen van de boktorlarven zijn. Zij gebruiken deze gaten om uit te vliegen als ze volgroeid zijn. Als volwassen kever kunnen ze dan elders een nieuw nest beginnen. Helaas kunnen de larven er wel jaren over doen om zich te ontwikkelen. Intussen kunnen ze waanzinnig veel schade aanrichten met hun vraatzucht. Balken en vloeren worden zwakker en kunnen het uiteindelijk begeven. Haast is dus geboden!

Wil je zelf boktorren bestrijden in Oss? Dit raden we je af. Het opsporen van boktor vereist namelijk heel wat expertise. Daarnaast dringen de beschikbare commerciële middelen vaak niet diep genoeg in het hout door om alle larven te doden. Deze middelen zijn ook nog eens erg giftig, dus als je fouten maakt, kun je jezelf en je hele gezin in gevaar brengen.

Ongediertebestrijder Jerry van OBI Property Care & Inspectie neemt het stokje graag van je over. Hij kan op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier de boktor bestrijden in Oss. Hij weet precies welke voorbereidingen getroffen moeten worden en heeft altijd de juiste middelen tot zijn beschikking. Neem geen risico met boktor en laat de klus over aan deze ervaren en enthousiaste bestrijder!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

G a m uit Mijdrecht

S morgens gebeld gelijk doorverbonden en een afspraak gemaakt. In de middag is de verdelger gekomen en was het probleem opgelost. Ben zeer tevreden.

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

Erwin uit Diemen

Snelle respons op mijn aanvraag. Ruime aanpak van het probleem. Of geheel het probleem onder controle krijgt zal de geschiedenis moeten uitwijzen (is...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost boktor bestrijding in Oss?

Boktor bestrijden in Oss voor een werkelijke prijs

Veel mensen zijn bang dat de kosten voor professionele boktor bestrijding de pan uit zullen rijzen. Dit hoeft echter niet, zeker niet als je via ons de boktor bestrijding in Oss inschakelt. Na inspectie maakt hij altijd een duidelijk plan van aanpak. In dit plan krijg je ook een overzicht van de kosten gepresenteerd. Deze kosten stoelen op de volgende punten:

  1. De omvang van het boktorprobleem
  2. De te gebruiken middelen voor inspectie en bestrijding van boktor
  3. De geschatte tijd die het boktor bestrijden zal vergen

Boktorren bestrijden in huis of in een bedrijf kan voor een eerlijke, realistische prijs. De ongediertebestrijder zal daarom alle werkzaamheden uitgebreid met je overleggen. Uiteindelijk is het het allerbelangrijkst om alle boktorlarven aan te pakken, anders ben je binnen de kortste keren terug bij af. Meer weten over een eventuele boktorbestrijding in Oss en de daaraan verwante kosten? Bel of mail dan nu Jerry. Hij helpt je graag verder!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van boktor

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Boktor in Oss!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder