Ongediertebestrijding Katwijk

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Katwijk gewenst? Gelukkig sta ik, Jerry van OBI Property Care & Inspectie, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 30.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Katwijk nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Katwijk

Met spoed op zoek naar een ongediertebestrijder die snel naar Katwijk kan komen? Beestjes Kwijt zorgt ervoor dat jij eenvoudig in contact komt met ongediertebestrijding Katwijk! Niet voor niets beschikken wij over een landelijk netwerk van ervaren ongediertebestrijders. Nu een afspraak maken? Jerry van OBI Property Care & Inspectie komt je dan helpen. Geen plaag is voor hem te ernstig, geen beestje is voor hem te gek. Bel of mail ons en hij helpt je in no-time van het ongedierte af!

Van welk ongedierte in Katwijk heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Je moet er niet aan denken dat er ongedierte in of rond je woning of bedrijf zit. Komt het toch zo ver? Dan moet je onmiddellijk actie ondernemen! In dit overzicht vind je alle ongediertesoorten die in Katwijk kunnen voorkomen. Beestje gevonden? Bel dan ongediertebestrijding Katwijk voor een professionele oplossing!

Heb je moeite met het herkennen van het ongedierte? Of staat het beestje waar jij last van hebt er niet tussen? Dat geeft niets, want je kunt altijd contact opnemen met de ongediertebestrijder voor Katwijk. Hij komt dan langs voor een inspectie. Na herkenning van het beestje zal hij met een oplossing komen. In veel gevallen kan de bestrijding zelfs direct aanvangen!

Ongedierte bestrijden Katwijk: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Katwijk

Ongedierte bestrijden in Katwijk? Snelheid is belangrijk als het gaat om het oplossen van een ongedierteprobleem. Want hoe langer je wacht, hoe meer schade er kan optreden in jouw woning of bedrijf. Voor jouw gezondheid en die van je gezin of personeel is snel ingrijpen ook beter, want ongedierte kan makkelijk ziekteverwekkers verspreiden.

Een ongedierteplaag kan op verschillende manieren tot stand komen. Misschien zaten er wel kakkerlakken in een partij met buitenlandse goederen. Misschien zijn er muizen door gaten in muren gekropen. Misschien zijn er wel bedwantsen met je meegereisd tijdens je vakantie of zakenreis? Voor sommige ongedierteplagen kan er niet direct een oorzaak worden aangewezen. Voor andere plagen is er een overduidelijke oorzaak.

Zo is slechte hygiëne vaak oorzaak nummer één van ongedierteplagen. Onder slechte hygiëne kun je bijvoorbeeld niet opgeruimd afval verstaan. In en om een gebouw liggen afvalbakken open of ligt het afval zelfs op de grond. Dit afval kan in een mum van tijd zowel insecten als knaagdieren aantrekken. Met veel pech kamp je straks niet met één, maar twee ongedierteplagen!

Woon of werk je in Katwijk en heb jij onlangs ongedierte aangetroffen? Dan kunnen wij je helpen! Je belt het nummer op deze pagina en je hebt rechtstreeks contact met een ongediertebestrijder voor Katwijk. Je mag ook het contactformulier gebruiken om een afspraak te maken. Jerry van OBI Property Care & Inspectie helpt je dan graag verder!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Katwijk

Ongedierte bestrijden in Katwijk is vaak maatwerk

Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen vakman als je last hebt van ongedierte in Katwijk. Hij vertelt je graag alles over de kosten, maar dan moet hij eerst een goed beeld krijgen van jouw ongedierteprobleem. De volgende vragen helpen hem om de kosten op een juiste en eerlijke manier voor je te bepalen:

  1. Om welke ongediertesoort gaat het?
  2. Hoe groot is de ongedierteplaag in of rond jouw woning of bedrijf?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal het beste resultaat geven?
  4. Met welke middelen zal hij moeten werken?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om de klus tot een goed einde te brengen?

In veel gevallen zal een plan van aanpak worden opgesteld. Hierin omschrijft jouw expert alle benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Je weet precies waar je voor betaalt! Stem je in met zowel plan als prijs, dan pakt de expert de werkzaamheden zo snel mogelijk op. Succes gegarandeerd, want hij stopt niet voor al het ongedierte verdwenen is!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Anne uit Zuidveen

Meneer kwam zeer vriendelijk over aan de telefoon. Kon gelukkig op korte termijn al komen. Liep bij vorige afspraak wat uit, belde hier netjes over da...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Katwijk

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder