Mollen bestrijden Hendrik-Ido-Ambacht

Jouw lokale mollenbestrijder

Mollen bestrijden in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan ben ik jouw aangewezen vakman! Aangenaam, mijn naam is Mark en ik ben van Vennink Bedrijfshygiëne. Zie je iedere dag nieuwe schade door mollen? Dan kom ik je heel graag helpen! Ik zorg ervoor dat de mollen van je terrein verdwijnen en ik vertel je hoe je nieuwe plagen kunt voorkomen. Bel me vandaag nog!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mollenbestrijding in Hendrik-Ido-Ambacht

Een landelijk netwerk van professionele ongediertebestrijders: hoe prettig is dat? Welkom bij Beestjes Kwijt! Via ons kom jij rechtstreeks in contact met de mollenbestrijding die in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving werkzaam is. Heb je schoon genoeg van de mollen die je terrein verwoesten? Dan is Mark van Vennink Bedrijfshygiëne de mol bestrijder die je moet hebben. Je regelt snel een afspraak met hem door ons te bellen of te mailen. Kom in actie en laat je helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mollen bestrijden Hendrik-Ido-Ambacht: rondom je huis of bedrijf

Professionele mollenbestrijding is een kunst

Mollen die in de vrije natuur leven zijn niemand tot last. Toch komt het vaak voor dat ze vanuit bosrijke gebieden naar tuinen, velden en akkerlanden trekken. Soms zoeken we de mollen zelf ongewild op, door nieuwbouwwijken op weilanden te bouwen waar de mollen al in de grond leven. Verder kunnen mollen op boerderijen, parken, golfbanen en andere sportvelden voor veel schade en onrust zorgen. Ze vinden er immers genoeg grond om naar hartenlust te kunnen graven!

Mollen bestrijden in Hendrik-Ido-Ambacht is een lastige klus, omdat de beesten vaak diep onder de grond zitten en zich amper laten zien. Terwijl je op een oplossing broedt, graven de mollen steeds verder. Op je terrein verschijnen molshopen en lange ritten. Door de omgewoelde grond tiert het onkruid welig en liggen de stenen voor het oprapen. Je nette gazon is verdwenen of je gewassen verkeren in grove staat van vernieling.

Zelf klemmen plaatsen werkt vaak niet, want je moet die heel tactisch kunnen plaatsen. Alleen een echte mollenbestrijder kan dit. Niet voor niets bestaan er speciale cursussen voor wat hij doet! Voor grotere terreinen kunnen ook mollentabletten worden gebruikt. Ook deze methode is zeer effectief, maar het gebruik is wel streng gereguleerd omdat de tabletten zeer giftig zijn. Daarnaast moet de ongediertebestrijder over een speciale certificering beschikken om deze vorm van mollen bestrijden uit te mogen voeren. Mollenbestrijding Hendrik-Ido-Ambacht bezit deze certificering!

Wil je vandaag een begin maken aan het einde van de mollenplaag? Maak dan snel een afspraak met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij vertelt je meer over de mogelijkheden en staat je graag bij in de strijd tegen de mollen!

9

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Valissa uit Paukelaan 24

Zeer snel bereikbaar. Zelfde dag geholpen en de wespen waren zowel direct weg.

Tillie uit Zaandijk

Ä 80 voor 5 minuten werk is best veel geld, maar gert-jan was vriendelijk, gaf goed uitleg, en de zelfde avond zagen we al geen wespen meer. Dus we zi...

Lees de hele review

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

Professional illustratie

Wat kost mollenbestrijding in Hendrik-Ido-Ambacht?

Bestrijding van mollen voor een reële prijs

De kosten voor het mollen bestrijden in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen per situatie en locatie verschillen. De ongediertebestrijder zal dan ook eerst een inspectie uitvoeren om een goed beeld te krijgen van de plaag en de oplossing. De kosten kunnen dan bepaald worden aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mollenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest geschikt?
  3. Welke materialen zijn nodig voor inspectie, bestrijding en eventueel wering?
  4. Hoeveel tijd zullen alle stappen in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen noodzakelijk zijn?

Houd er rekening mee dat het bestrijden van mollen in de tuin enige tijd in beslag kan nemen, zeker als ze voortdurend in dieper gelegen gangen verblijven. Ongediertebestrijder Mark van Vennink Bedrijfshygiëne kan je hier nog veel meer over vertellen. Bel of mail hem voor een afspraak en je krijgt een reële prijs voor verantwoord en vakkundig werk!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mollen

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Mollen in Hendrik-Ido-Ambacht!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder