Vliegen bestrijden Assendelft

Jouw lokale vliegenbestrijder

Vliegen bestrijden in Assendelft? Welkom, ik ben Gert van Point Pest Control. Als vliegen de rust in je woning of bedrijf verstoren, dan ben ik de vliegenbestrijder die jij nodig hebt! Bel of mail me, dan plannen we samen direct een afspraak in. Met mijn hulp en advies kom je zó van die vervelende vliegenplaag af.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw vliegenbestrijding voor Assendelft

Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij koppelen woningen en bedrijven die last hebben van plagen aan zeer ervaren lokale ongediertebestrijders. Voor een gedegen vliegenbestrijding in Assendelft heb jij de hulp nodig van Gert van Point Pest Control. Deze professional kent alle vliegensoorten en weet precies wat er moet gebeuren om ze op een veilige en verantwoorde manier te bestrijden. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur: daar kun je zeker van zijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Vliegen bestrijden Assendelft: in en rondom je huis of bedrijf

Vliegenbestrijding door een echte, eerlijke professional

Vliegen in een huis of in een bedrijfspand zijn niet ongewoon, maar het wordt wel ongewoon als de vliegen massaal binnen zitten! We hebben het niet over twintig of vijftig vliegen, maar over honderden, zoniet duizenden vliegen, die overal tegelijk rondzoemen en al je bezittingen onder poepen. Grasvliegen of klustervliegen doen dit bijvoorbeeld. Je kunt ook last hebben van vleesvliegen, die opgroeien in rottend afval en van daaruit allerlei enge bacteriën verspreiden.

Grasvliegen en klustervliegen hebben de nare gewoonte om ieder jaar hetzelfde pand op te zoeken om te overwinteren. Vleesvliegen zoeken naar nog meer rottend afval om eitjes in te leggen, maar ze rusten ook lekker uit op je verse etenswaren. Niets doen aan de vliegenplagen van deze soorten is geen optie, omdat de vliegen zo dicht op je leven dat je je huishoudelijke of zakelijke taken niet meer naar behoren kunt uitvoeren.

Zelf grasvliegen of clustervliegen bestrijden is nog nooit iemand gelukt zonder professionele hulp. Het bestrijden van vleesvliegen is iets gemakkelijker, maar dan moet de bron van de plaag wel worden verwijderd, denk bijvoorbeeld aan een rottend karkas van een dier, dat misschien net buiten je woning of bedrijf ligt. Hoe dan ook, als je er bij een vliegenplaag zelf niet uitkomt, dan hebben wij altijd een professional voor je klaarstaan!

Gert van Point Pest Control heeft al vele vliegenplagen in Assendelft met succes opgelost. Je komt het snelst met hem in contact door ons nummer te bellen. Je mag ook het contactformulier invullen. Alle telefoontjes en berichten komen rechtstreeks bij Gert terecht en je krijgt altijd antwoord. Een afspraak is zo gemaakt!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

Hans uit Velserbroek

Top geregeld, snelle service en binnen no-time waren de wespen verdwenen/uitgeroeid! Super.

Andre uit Loon op zand

Stel en vakkundig geholpen.

Professional illustratie

Wat kost vliegenbestrijding in Assendelft?

Vliegen bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Ga je in de weer met plakstrips of insectensprays? Helaas kan dit je veel geld kosten zonder zichtbaar resultaat te boeken, zeker als je met honderden vliegen te maken hebt. Dat geld kun je beter meteen voor een professionele vliegen bestrijding in Assendelft gebruiken!

Eerst volgt een inspectie. Dan bepaalt de ongediertebestrijder een eerlijke prijs voor vliegenbestrijding aan de hand van de volgende punten:

  1. De omvang van de vliegenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  4. De benodigde tijd voor alle werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

De kosten voor een vliegenbestrijding in Assendelft kunnen per situatie verschillen. Voor sommige vliegensoorten is een intensievere bestrijding nodig dan voor andere soorten. Zit je met een vliegenplaag en wil je toch nog wat meer weten over de kosten? Neem dan gerust contact op met ongediertebestrijder Gert. Hij beantwoordt graag al jouw vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vliegen

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Vliegen in Assendelft!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder