Wespennest verwijderen Arcen

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Arcen? Hallo, ik ben Harrie van Faunatec Plaagdier Management en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
5+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Arcen

Bij je woning of bedrijfspand in Arcen hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Arcen. Harrie van Faunatec Plaagdier Management schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Arcen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Arcen: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Arcen

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Arcen gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Arcen is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Arcen? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Harrie van Faunatec Plaagdier Management. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9.2

Harrie, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Harrie Houben, werkzaam in Venlo en omgeving, heeft jarenlange ervaring met ongediertebestrijding. “Het directe contact met klanten vind ik één van de mooiste dingen aan mijn vak. Je komt overal, van de zolder tot aan de kelder. Omdat mensen steeds hetzelfde gezicht zien, krijg je snel het vertrouwen van klanten. Dat vind ik gaaf!”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

irene

nadat enkele bedrijven geweest zijn zonder het gewenste resultaat, heb ik mark van Vennink bedrijfshygiene gecontacteerd. Na een lang telefoongesprek,...

Lees de hele review

Linda

Ik ben zeer snel en vriendelijk geholpen. Gebeld en binnen 12 uur hebben ze vakkundig het bijennest verwijderd. Zeker aan te bevelen.

Ineke

Mark Vennink kwam exact op de afgesproken tijd omdat ik een wespennest onder de dakpannen had. Na zijn zeer duidelijke, uitgebreide uitleg over hoe d...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Arcen?

Wespen bestrijden in Arcen doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Arcen deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Wespen in Arcen!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder