Kevers bestrijden Almere

Jouw lokale keverbestrijder

Kevers bestrijden in Almere? Aangenaam! Ik ben Niels van Protect Pest Control. Je kunt mij inschakelen als keverbestrijder. 

Bel of mail mij op tijd en voorkom dat je voorraden of je bezittingen worden aangetast. Heb je al last van een keverplaag? Dan sta ik je met raad en daad bij!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw keverbestrijding in Almere

Zie je verdachte kevers lopen in je woning of bedrijf in Almere? Of weet je al dat het om een schadelijke soort gaat? Dan zit je hier goed voor keverbestrijding! Wij zijn Beestjes Kwijt en we werken samen met een landelijk netwerk van ongediertebestrijders. Voor Almere hebben wij een zeer bekwame, lokale ongediertebestrijder voor je klaarstaan. Niels van Protect Pest Control heeft veel ervaring met het bestrijden van kevers. Hij laat je nooit in de steek!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Kevers bestrijden Almere: in of rondom je huis of bedrijf

Voor deskundige keverbestrijding zit je hier goed

Van welke keversoort heb je last? Deze vraag is van groot belang, want er bestaan vele soorten kevers en niet alle kevers richten schade aan. De schade die door bepaalde soorten kevers veroorzaakt kan worden, kan ook heel divers zijn. Zo zijn er soorten die hout eten en soorten die textiel of voedselproducten aantasten.

Gaat het om een houtaantastende kever? Dan kun je denken aan de boktor of aan de gewone houtwormkever. Deze keversoorten leggen hun eitjes in houten constructies. Als de larven uitkomen, eten deze zich een weg door het hout. Op deze manier kunnen kunstwerken, meubels, maar ook vloeren of balken worden aangetast. Is dit laatste het geval, dan komt de stabiliteit van je woning of bedrijfspand in het geding.

Geen aantasting van het hout, maar worden je tapijten wel opgegeten? Misschien gaat het hier dan wel om de tapijtkever. Deze keversoort eet producten die van dierlijke materiaal zijn gemaakt. Denk aan wollen tapijten of aan insectencollecties. Ook hier zijn het de larven, niet de kevers, die direct schade aanrichten.

Het kan lastig zijn om een keversoort meteen te herkennen. Wil jij het zekere voor het onzekere nemen? Dan moet je zonder meer Niels van Protect Pest Control inschakelen. Hij kan alle kevers herkennen en professioneel bestrijden.

9

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Charlotte uit Diemen

Professionele man met veel kennis van zaken en inzicht. Handelde echt heel snel en probleem was vrijwel direct verholpen en duurde niet langer dan 3 m...

Lees de hele review

Johan uit Mijdrecht

Keurig en netjes zoals het hoort.

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Professional illustratie

Wat kost keverbestrijding in Almere?

Kevers bestrijden kan voor een eerlijke prijs

De kosten voor kevers bestrijden in Almere kunnen per opdracht verschillen. Niet alle kevers zijn namelijk even makkelijk weg te krijgen. Natuurlijk mag je al bellen voor een prijsopgave, maar houd er rekening mee dat er pas een definitieve prijs bepaald kan worden als de antwoorden op de volgende vragen bekend zijn:

  1. Om welke keversoort gaat het?
  2. Hoe ernstig is de keverplaag?
  3. Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk?
  4. Op welke wijze en met welke middelen moet de keverbestrijding worden uitgevoerd?
  5. Hoeveel werkuren moeten voor de opdracht gerekend worden?

Zodra de ongediertebestrijder weet wat er moet gebeuren om de kevers (en hun larven) uit je woning of bedrijfspand te krijgen, zal hij hier duidelijke uitleg over geven. Je krijgt dan ook te horen welke kosten aan de geplande werkzaamheden gekoppeld zijn. Ga je akkoord? Dan gaat de keverbestrijder zo snel mogelijk aan de slag.

Prijsopgave ontvangen of meteen een afspraak maken? Dat kan nu! Bel of mail ons en je krijgt rechtstreeks contact met een ongediertebestrijder uit je eigen regio. Voorkom (meer) schade en maak je omgeving snel weer kevervrij!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van kevers

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Kevers in Almere!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder