Rioolvliegjes bestrijden Alblasserdam

Jouw lokale rioolvliegjes bestrijding

Rioolvliegjes bestrijden in Alblasserdam? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Als je nog nooit van rioolvliegjes gehoord hebt, dan kan een plaag flink schrikken zijn! Geen paniek, want ik ben zo bij je. Ik help je dan zo snel mogelijk van de rioolvliegjesplaag af, zodat jij binnenkort weer rustig kunt slapen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rioolvliegjes bestrijding voor Alblasserdam

Rioolvliegjes worden ook wel ‘motmuggen’ genoemd. Wie met ze te maken krijgt, belt ons meestal in tranen op: zo vervelend kan dit ongedierte zijn! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een netwerk van landelijke ongediertebestrijders. Woon of werk je in Alblasserdam en wordt je leven ruw verstoord door rioolvliegjes? Dan komt Mark van Vennink Bedrijfshygiëne je graag helpen. Als je ons nummer belt of het contactformulier invult, krijg je rechtstreeks contact met deze enthousiaste professional!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Rioolvliegjes bestrijden Alblasserdam: in en rondom je huis of bedrijf

Rioolvliegjes bestrijding is pure noodzaak

Rioolvliegjes zijn maar een paar millimeter groot. Anders dan andere soorten vliegen hebben ze behaarde vleugeltjes. Functioneel zijn deze vleugeltjes echter niet: rioolvliegjes kunnen alleen korte schokkerige vluchtjes maken. Dat ziet er niet heel bedreigend uit, maar de waarheid is anders. Een rioolvliegjesplaag is namelijk erg hinderlijk, omdat de vliegjes altijd massaal aanwezig zijn.

Hoe komen rioolvliegjes in je huis of bedrijfspand terecht? Ze groeien op in rottend organisch afval, bijvoorbeeld in vuil dat is ontstaan door een verstopping. In vrijwel alle gevallen is een rioolprobleem dan ook de oorzaak van een rioolvliegjes plaag. De rioolvliegjes komen vanuit de kruipruimte of vanuit kapotte afvoeren in je keuken of badkamer terecht, waar ze massaal op de muren en andere oppervlakken gaan zitten. Dat ziet er niet bepaald prettig uit!

Kun je zelf rioolvliegen bestrijden? Bij een heuse rioolvliegjesplaag is dat haast onmogelijk, omdat de rioolvliegjes te talrijk zijn. Je moet dan veel geld uitgeven aan doe-het-zelfmiddelen. Beter is om de broedplaatsen aan te pakken, maar er zijn weinig mensen die bij een rioolvliegjesplaag de kruipruimte durven te betreden. Die ziet al helemaal zwart van de vliegjes!

Zit je inmiddels met de handen in het haar? Voor een echte rioolvliegjesplaag heb je ongetwijfeld een echte held nodig! Voor Alblasserdam is dat Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij belooft je niet alleen effectieve rioolvliegjes te bestrijden in Alblasserdam, maar hij voert deze ook uit! Pak je telefoon of typ je verzoek in ons contactformulier. Je regelt dan in een oogwenk een afspraak met onze expert.

9

Mark, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Mark Vennink is het gezicht van dit bedrijf. Van volksbuurten tot luxe villa’s: overal waar men last heeft van ongedierte, daar is Mark te vinden. “Wat ik mijn klanten beloof, dat gebeurt ook. Ze zeggen dat ik eerlijk en duidelijk communiceer. Als professional vind ik dat erg belangrijk.”

Logo cpmv

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Tillie uit Zaandijk

Ä 80 voor 5 minuten werk is best veel geld, maar gert-jan was vriendelijk, gaf goed uitleg, en de zelfde avond zagen we al geen wespen meer. Dus we zi...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost rioolvliegjes bestrijding in Alblasserdam?

Rioolvliegjes bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Rioolvliegjes bestrijding is alleen effectief als je eerst het onderliggende rioolprobleem oplost. Dit zijn waarschijnlijk al de eerste kosten die je maakt. Hierna kun je de ongediertebestrijder inschakelen voor een effectieve rioolvliegjes bestrijding in Alblasserdam. Deze kan de kosten pas berekenen als hij de plaag heeft onderzocht. Hier maak je dan ook een eerste afspraak voor. Bepalend voor de kostenberekening zijn de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de rioolvliegjesplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Hoeveel uren zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Welke materialen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om het probleem op te lossen?

Na de inspectie krijg je alles te horen over de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan gekoppelde kosten. Is er iets niet duidelijk? Stel gerust al je vragen aan ongediertebestrijder Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Hij en al onze andere ongediertebestrijders hebben al vele rioolvliegjesplagen met succes én voor een eerlijke prijs opgelost!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van rioolvliegjes

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met rioolvliegjes in Alblasserdam!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder